AGU Smart Weezy Инхалатор
AGU Smart Weezy Инхалатор

AGU Smart Weezy Инхалатор

63795P
229,00 лв.
Няма данък

AGU Smart Weezy подпомага лечението на респираторни заболявания, които се характеризират с обструкция на дихателните пътища, както и на астма, емфизем, бронхит и други.

 
AGU Health – Смарт меш инхалатор AGU Weezy е устройство, което работи с технологията IntelliFlow и е предназначено да подпомага лечението на респираторни заболявания, които се характеризират с обструкция на дихателните пътища, както и на астма, емфизем, бронхит и други. Подходящ е за инхалаторна терапия както за деца, така и за възрастни и то точно в съответствие с предписанието на лекаря. Благодарение на мобилното приложение можете да знаете кога, с какъв вид лекарство и колко пъти са били извършени процедурите. Тези данни могат да се споделят и с личния лекар.

Докато е в интелигентен режим, инхалаторът разпрашава лекарството само по време на вдишване на пациента и не разпрашава течност по време на издишване. В резултат на това потребителят ще вдиша по подходящ начин целия обем на лекарството, както е предписано от лекаря. AGU е новатор, който въвежда технологията IntelliFlow в своя Смарт меш инхалатор AGU Weezy.

 Друга характеристика на новия смарт инхалатор е способността да се променя скоростта на разпрашаване. По този начин се допускат корекции, които ще улеснят определената скорост на разпрашаване на всеки конкретен вид лекарство. Тази функция е полезна и за родителите - така те могат да помогнат за фина настройка на процедурата, така че да е по-удобна за детето им - особено в началото на цикъла- тъй като първоначалното дишане със средна скорост на разпрашаване може да бъде усложнено от заболяването.

Смарт меш инхалатор AGU е лесен за използване. Единствените необходими стъпки са поставянето на лекарството в подвижния контейнер, поставянето на мундщука или маската с подходящ размер и след това подтикване на детето да диша. Устройството не създава никакъв шум и няма да плаши бебето или детето. По време на вдишване детето може да гледа телевизия или да слуша, докато мама чете книжка. Удобно е бебе или дете да вдигне и задържи. Мама може да даде устройството на детето и то лесно може да го държи по време на процедурата. Устройството е преносимо, тъй като работи на батерии и USB кабел, така че можете лесно да го вземете със себе си при пътуване.

Смарт инхалатор AGU Weez може да бъде свързан към приложението AGU. Това позволява проследяване и споделяне на всички статистически данни и истории на лечение с лекаря; включително посочване на времето и продължителността на лекарствените процедури. Освен това приложението може да се използва за задаване на напомняне за всякакви инхалационни терапии, които са необходими по-късно. Приложението AGU може да бъде изтеглено безплатно от App Store или PlayMarket.

Смарт инхалаторът е лесен за почистване и грижи. След всяка употреба е необходимо да почиствате мундщука и инхалаторната маска с вода, а контейнера с лекарството – с дестилирана вода.
 

Комплектът включва:
 • защитен капак
 • мундщук
 • две маски за вдишване (една малка и една средна)
 • алкални батерии,
 • USB кабе
 • чанта за носене и съхранение
 • ръководство за употреба.


Технически характеристики:
 • Запазване и анализ на всички данни в приложението AGU
 • Регулируема скорост на разпрашаване (3 нива)
 • IntelliFlow Technology – контрол при използването на лекарственото вещество
 • Размер на частиците MMAD 3.6 μm
 • Работи с батерии или USB кабел
 • Лесен за употреба и поддържане


Гаранция:
2 години
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!