Omron Компресорен инхалатор 2в1...

Omron Компресорен инхалатор 2в1 DuoBaby с назален аспиратор

X1268
167,00 лв.
Няма данък

Kомпресорен инхалатор и назален аспиратор в едно устройство за бебета на възраст от 1 месец, които страдат от нарушения на горните дихателни пътища (например запушен нос, простуда, алергии) и/или долните дихателни пътища (например астма, бронхит, бронхиолит).

 
Компресорен инхалатор Omron DuoBaby NE-C301-E с назален аспиратор представлява висококачествено и многофункционално устройство за бебета на възраст 1М+. Употребата му съдейства за здравето и профилактиката на горните дихателни пътища при симптоми на запушен нос, простуда, алергии, както и при астма, бронхит, бронхиолит. Компресорен инхалатор Омрон ДуоБейби НЕ-Ц301-E с назален аспиратор разполага с две разпрашаващи глави в комплекта с цел таргетирано въздействие върху дихателния тракт. Гарантира ефективна депозиция на лекарствените вещества в белите дробове, а назалния аспиратор отстранява секретите от носната кухина с оптимална сила на струята подходяща за бебета и малки деца. В комплекта са включени: небулайзерна чашка с две разпрашаващи глави, назален аспиратор, маска за бебе, мунщук, въздуховод. Предназначен е основно за бебета и деца.


Гаранция:
3 годиниПроизводител: Оmron Healthcare, Япония
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!