• Акция
  • -5,60 лв.
Промо Пакет Имуномикс Плюс За силен...

Промо Пакет Имуномикс Плюс За силен имунитет при възрастни и деца

X1389
46,90 лв. 52,50 лв. -5,60 лв.
Няма данък
Остават

Промо пакетът включва:

  • Имуномикс Плюс Сироп за силен имунитет при децата х210 мл

  • Имуномикс Плюс За силен имунитет при възрастни х50 капсули

 
Immunomix Plus Pediatric е специална хранителна добавка за деца от Aboca, под формата на вкусен сироп, съдържаща мощен патентован комплекс от екстракти от ехинацея, черен бъз и слез, която стимулира естествените защитни сили на организма и спомага за правилното функциониране на имунната система.  Имуномикс Плюс Сироп за деца е перфектно средство за подсилване на имунитета през грипните периоди. Имуномикс Плюс Сироп повишава устойчивостта на организма към вируси и бактерии, предпазва от болести и спомага за по-лекото преминаване на болестта и по-бързото възстановяване след боледуване. Изцяло натуралната формула на Имуномикс Плюс Сироп е съставена от лиофилизиран мултифракционен екстракт от ехинацея палида (Echina2-LMF), лиофилизиран сок от черен бъз и лиофилизирани вещества от слез. Echina2-LMF е титриран до 2 от най-добрите имуномодулиращи съставки ехинакозид и полизахариди, които повишават съпротивителните сили на организма срещу бактерии и вируси и развитието на инфекции.

Immunomix Plus е специална хранителна добавка от Aboca, съдържаща мощен патентован комплекс от екстракти от ехинацея, черен бъз и ункария (котешки нокът), която стимулира естествените защитни сили на организма и спомага за правилното функциониране на имунната система. Имуномикс Плюс е перфектно средство за подсилване на имунитета през грипните периоди. Имуномикс Плюс предпазва от болести и спомага за по-лекото преминаване на болестта и по-бързото възстановяване след боледуване. Изцяло натуралната формула на Имуномикс Плюс е съставена от лиофилизиран мултифракционен екстракт от ехинацея палида (Echina2-LMF), лиофилизиран сок от черен бъз и общ концентрат от ункария. Echina2-LMF е титриран до 2 от най-добрите имуномодулиращи съставки ехинакозид и полизахариди, които повишават съпротивителните сили на организма срещу бактери и вируси и развитието на инфекции.
  • Ехинакозидът има антибиотично действие, като неговия ефект се сравнява с този на пеницилинът.
  • Ехинацеята е позната от дълбока древност със своето положително въздействие върху имунната система и дихателната система и е използвана като средство за облекчаване на симптомите при настинка и грип. Ехинацеята действа антимикробно и противовирусно, повишава имунитета, подобрява бариерните функции на лигавицата на бронхиалната лигавица, подкрепя дейността на белите кръвни телца и допринася за поддържането на нормалното състояние на дихателните пътища.
  • Черният бъз е един от най-мощните природни имуностимулатори и антиоксиданти. Черният бъз е богат източник на антицианинови съединения, флавоноиди, гликозиди, минерали, микроелементи и голямо количество витамин C, които допринасят за правилното функциониране на имунната система и дихателната система.Черният бъз стимулира обмяната на веществата, действа като природен диуретик, подкрепя сърцето и кръвоносните съдове и спомага за понижаване на високата температура.
  • Екстрактът от котешки нокът има силно антиоксидантно, имуностимулиращо, пречистващо и противовъзпалително действие. Котешкият нокът подкрепя здравето на целия организъм, доставя тонус, жизненост и енергия и подобрява устойчивостта на организъм към болести и инфекции.


Състав:
Имуномикс Плюс Сироп за силен имунитет при децата х210 мл:
Състав:в 0,5 мл:
мултифракционен лиофилизиран екстракт (Echina2-LmF)
от корен на ехинацея палида
3 мг
концентриран сок от плодове на черен бъз40,5 мг
лиофилизирани слузни вещества от листа на слез9,1 мг


Имуномикс Плюс За силен имунитет при възрастни х50 капсули:
Арабска гума, желатин, лиофилизиран екстракт от Ехинацея палида, прах от Котешки нокът, лиофилизиран екстракт от Прополис, лиофилизиран екстракт от Котешки нокът.
Състав:в 2 капсули:
Екстракт от корен на Ехинацея160 мг
Титриран до 2% ехинакозид3.2 мг
Титриран до 20% полизахариди32 мг
Екстракт от прополис50 мг
Флавоноиди21.5 мг
от които пиноцембрин + галангин6 мг
САРЕ (естер на кофеинова киселина и фенилетилов алкохол)1.25 мг
Концентрат от кора на растението Котешки нокът148 мгНачин на употреба:

Имуномикс Плюс Сироп за силен имунитет при децата х210 мл:
Препоръчителен прием при деца на възраст от 2 до 12 години - 0,5 ml от продукта за всеки kg телесно тегло до максимум 20 ml на ден.
За деца на възраст над 12 години се препоръчва 20 ml от продукта на ден.
За предпочитане е сиропа да се прима сутрин, за период от поне 20 дни, като се използва съответния дозатор; дозата може да се увеличи до 2 пъти на ден.


Имуномикс Плюс За силен имунитет при възрастни х50 капсули:
Препоръчва се да се приемат 2 капсули дневно, за предпочитане сутрин, за период от поне 20 дни. Дозата може да се увеличи до 2 пъти на ден.
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!