Stada Cetebe Тройна защита с Витамин С + Витамин D + Цинк 60 твърди желатинови капсули

Stada Cetebe Тройна защита с Витамин С + Витамин D + Цинк х60 твърди желатинови капсули

31.07.2024
52921_TN
Наличен
25,50 лв.
Няма данък
Цетебе Тройна защита съдържа витамини С и D + микроелемента Цинк осигуряващи подкрепа на имунната система, както и на други важни функции на организма.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Stada Cetebe Тройна Защита е продукт, съдържащ специално разработена комбинация от витамини и микроелементи, осигуряваща подкрепа на имунната система, както и на други важни функции на организма. Вашият организъм не е способен самостоятелно да произвежда витамин С и цинк, затова трябва да бъде осигурен прием на достатъчно количество от двете вещества. За разлика от тях, витамин D се произвежда от кожата, при излагане на слънчева светлина.                   
  • Витамин С е важен за имунната система и, наред с другите си функции, подпомага защитата на организма. Той се съдържа във високи концентрации в белите кръвни клетки, които се борят срещу вирусите и бактериите, навлезли в човешкия организъм. Витамин С може да неутрализира така наречените „свободни радикали", които е възможно да присъстват при възпалителни реакции в човешкия организъм. Витамин С, съдържащ се в Cetebe Тройна Защита, е поставен в бавно разтваряща се обвивка.Това позволява забавено освобождаване и непрекъснато осигуряване на витамин С в рамките на няколко часа, така че организмът да може ефективно да го абсорбира.          
  • Витамин D участва в процеси, свързани както с вродения, така и на придобития имунитет. При вродения имунитет той стимулира производството на специфични вещества, оказващи въздействие срещу възпроизводството на патогени. Освен това той е важен за активирането на латентните имунни клетки и тяхната трансформация в „клетки-убийци", които се борят с инфекцията. Cetebe Тройна Защита съдържа витамин D под формата на мощен витамин D3. Витамин D3 e единственият вариант на витамин D, който човешкият организъм може да произвежда самостоятелно с помощта на слънчевата светлина.                         
  • Цинкът играе основна роля при процесите, свързани с придобития имунитет и е важен за производството на специфични клетки, така наречените „естествени клетки-убийци". Те се насочват срещу инфектираните или трансформирани клетки и ги унищожават. Ето защо трите вещества в Cetebe Тройна защита действат по различни механизми за осигуряване на правилното функциониране на имунната система. Цинкът в Cetebe Тройна Защита е под формата на цинков глюконат. Това съединение може да бъде абсорбирано добре от организма, при това по-добре от много други съединения на цинка. Тъй като способността на тялото да съхранява цинк е сравнително ниска, трябва да се осигури редовен прием на микроелемента.             
  • Витамин С и Цинк допринасят за нормалното функциониране на мозъка. Те допринасят за нормалната умствена дейност, концентрацията, при учене, както и повишават устойчивостта при стрес.         
Една капсула от хранителната добавка на Стада - Цетебе Тройна Защита, осигурява достатъчно витамин С, витамин D и цинк за набавяне на препоръчителните дневни количества.


Състав:

Съставки:в 1 капсула:
 % от препоръчителния дневен прием за 1 капсула*
Витамин С300 mg375
Витамин D10 mcg200
Цинк10 mg100
Други съставки: Аскорбинова киселина, микрокристална целулоза като пълнител, желатин, цинков глюконат, обвивка от шеллак, талк, стеаринова киселина, захароза, хидрогенирани растителни мазнини (мазнини от кокос и палмова ядка), царевично нишесте, рибофлавинов оцветител, тартарова киселина като регулатор на киселинността, витамин D3.


Начин на употреба:
Приемайте една капсула дневно, заедно с достатъчно течности.
Да не се надвишава препоръчителната дневна доза. Cetebe Тройна Защита не трябва да се приема заедно с други хранителни добавки, съдържащи цинк. Хранителните добавки не заместват разнообразния и балансиран хранителен режим и здравословния начин на живот.Опаковка:
60 капсули


Производител: Stada Arzneimitteln AG

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!