Биозин спрей За нормалната функция на...

Биозин спрей За нормалната функция на лигавицата на устната кухина и фаринкса х30 мл

30.11.2026
53005_TN
Наличен
14,50 лв.
Няма данък

Биозин спрей, е с доказан ефект при изграждане на локалния имунитет на лигавиците на устната кухина и фаринкса.

 

Biozin spray представлява хранителна добавка с екстракт от лактоферин, която поддържа нормалната функция на лигавицата на устната кухина и фаринкса и осигурява ефективна превенция. Уникалната комбинация от лактоферин, екстракт от лечебна ружа, червен мак и дросера, съдържащи се е продукта притежават антивирусно, антибактериално, антимикотично и антипротозойно действие. Лактоферинът съдържащ се в Биозин спрей е с доказан ефект при изграждане на локалния имунитетна лигавиците на устната кухина и фаринкса. Основен източник на Лактоферин е коластрата, това е кърмата, която се отделя в първите дни след раждането. При продължителна употреба на Биозин се поддържа нормалната функция на горните дихателни пътища и дихателната система, като същевременно с това има омекотяващо и успокояващо действие върху устната киселина и лигавицата.Състав:
Вода, подсладител: фруктозен сироп, цветове от червен мак, лечебна ружа, дросера. Стабилизатор: глицерин, аромат, регулатор на киселинността: лимонена киселина, лактоферин (съдържа мляко и млечни продукти), консерванти: калиев сорбат, натриев бензоат.

Активни съставки: лечебна ружа и лактоферин.

  • Екстракт от корен на лечебна ружа - предпазва гърлото и устната кухина, като образува филм върху лигавицата и така намалява сухотата и дразненето.
  • Лактоферинът е желязопренасящ натурален глюкопротен, който ефективно защитава лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочно-половата системи и се грижи за правилното развитие и функциониране на имунната система на детския организъм.Начин на употреба:
Вдигнете канюлата за инхалиране. Сложете канюлата в устата и насочете към гърлото. Рязко натиснете дозиращата помпа. Впръсквайте 2 пъти, три пъти на ден (0,8 мл).


Опаковка:
30 мл


Производител:  
BioShield

Няма отзиви
Product added to wishlist