Биозин Мама При бременност и кърмене...

Биозин Мама При бременност и кърмене х30 таблетки

31.03.2026
33765
Наличен
26,90 лв.
Няма данък

Биозин Мама се препоръчва като имуномодулиращо и предпазващо средство по време на бременност и кърмене, при повишена нужда от желязо, при вирусни, бактериални и гъбични инфекции.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Biozin Mama на BIOshield е уникална хранителна добавка, създадена специално за бременни и кърмещи жени, която подсилва имунитета, намалява опасността от усложнения по време на бременността и е ефективна срещу различни видове вируси, бактерии и гъбички. Биозин Мама се препоръчва като имуномодулиращо и предпазващо средство по време на бременност и кърмене, при повишена нужда от желязо, при вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Биозин Мама е ефективен при първи симптоми на грип, спомага за по-лекото преминаване на болестта и подпомага възстановителните процеси след боледуване. Продуктът подобрява усвояването на желязо от организма и така предпазва от развитието на желязодефицитна анемия. Функции на Лактоферина:
  • Антивирусно действие: Лактоферинът е ключова молекула за имунната система. Той е поливалентен регулатор на имунитета в борбата с вирусните инфекции. Неговото антивирусно действие се осъществява чрез три основни механизма:Пречи на вирусите да се прикрепят върху клетъчните стени; Спира проникването на вирусите в клетките ни; Намалява подвижността на вирусите в тъканите на гостоприемника. Доказана е антивирусната активност на лактоферина при инфекции причинени от хепатитни вируси - HCV и HBV. Той деактивира вируса свързвайки се и разрушавайки Е1 и Е2 протеините на неговата външна обвивка.
  • Антибактериално действие: Лактоферинът свързва свободното желязо и вит. В2 и ги прави недостъпни за бактериите, което спира тяхното размножаване. Също така разрушава клетъчните стени на микроби и гъбички.
  • Подобрено усвояване на желязото: Поради високия си афинитет към желязото лактоферинът го свързва и пренася до всички клетки, които се нуждаят от него.
  • Пробиотично действие: Лактоферинът потиска развитието на вредни бактерии в червата и подпомага развитието на бифидобактериите, допринасяйки за възстановяването на нормалната микрофлора.
  • Антиоксидантно действие: Подобрената бионаличност на желязото води до забавяне на остаряването и понижаване на податливостта към дегенеративни и ракови заболявания.


Състав:
Лактоферин 100 мгНачин на употреба:
За лица над 18-годишна възраст приемат по 1 таблеткa дневно преди хранене.Опаковка:
30 таблеткиПроизводител:  
BioShield
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!