• Акция
Биозин Кидс Сироп за деца за имунитет...

Биозин Кидс Сироп за деца за имунитет х100 мл

31.01.2025
44133
1 Оценка
Наличен
21,90 лв. 24,20 лв. -2,30 лв.
Няма данък
Остават

Биозин Кидс повишава устойчивостта на организма към вирусни заболявания, спомага за правилното функциониране на имунната система и допринася за здравословния и пълноценен растеж на децата.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Biozin Kids Syrup with colostrum на BIOshield е хранителна добавка с уникална формула, разработена специално за деца. Сиропът има приятен вкус на ягода. Биозин Кидс е предназначен за деца от всички възрасти. Биозин кидс сироп с коластра повишава имунитета и защитните сили на детския организъм, като го предпазва от болести, благодарение на мощното и синергистично действие на комплекса от коластра, витамин D3, цинк и Инозитол. 
  • Коластрата е изключително богат източник биоактивни вещества като витамините А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, C, Е, минералите хром, цинк, натрий, желязо, фосфор, калций, калий, които са необходими на организма за правилното развитие и функциониране на имунната система, и работи за по-доброто здраве на почти всички системи в човешкия организъм: имунна система, опорно-двигателна система, нервната  система, стомашно-чревен тракт и мускулна система. Течната коластра повишава едновременно както локалния имунитет на лигавиците, така и системиния имунитет.
  • Лактоферинът е желязопренасящ натурален глюкопротен, който ефективно защитава лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочно-половата системи и се грижи  за правилното развитие и функциониране на имунната система на детския организъм.
  • Холекалциферолът (витамин D3) е главен регулатор на фосфорно-калциевата обмяна и участва във формирането и укрепването на костната тъкан. Известно е, че недостигът на витамин D3 води до тежки нарушения в дейността на дихателните органи при астматиците. Решаващата роля на витамин D във функцията на имунната система е скорошно откритие. Голямо проучване в САЩ върху 18 000 деца показа, че при тези, които са с високи кръвни нива на витамин D3, има по-малка вероятност да се разболеят от настинка или от инфекция на горните дихателни пътища. Витамин D3 има способността да активира специални антимикробни протеини, които подпомагат клетките в борбата с вирусите.
  • Цинк - осигурява синтеза на имуноглобулини и образуването на аминокиселини. Кофактор на витамин D3. Той е необходим за нормалния растеж при децата.
  • Инозитол - участва в състава на клетъчните мембрани кaто градивен елемент за синтеза на фосфолипидите, такива са повърхностните белодробни липиди. Той е важен за развитието на белите дробове на децата, като предотвратява развитието на респираторни усложнения.
Биозин Кидс повишава устойчивостта на организма към вирусни заболявания, спомага за правилното функциониране на имунната система и допринася за здравословния и пълноценен растеж на децата.


Състав:
Активни съставки: Коластра 4 гр.;Витамин D3 0,0002 гр.;
Други съставки: пречистена вода, фруктоза, аромат ягода, стабилизатор: глицерол, микрокристална целулоза, консерванти: лимонена киселина, калиев сорбат, натриев бензоат.


Начин на употреба:
Формулата е подходяща за деца от всички възрасти!

За деца от 0 до 1 год. се приемат  по 5 мл. (една доза) дневно преди хранене.
За деца над 1 год. – 2 пъти по 5 мл. дневно.
Няма ограничения за продължителността на приема.


Опаковка:
100 млПроизводител:  
BioShield
1 Отзиви

Продукт
Мисля че е много добър имуностимулатор.
on
Product added to wishlist