Антиоксидант Стронг Защита срещу...

Антиоксидант Стронг Защита срещу оксидативен стрес х30 таблетки

30.11.2024
40582
Наличен
13,15 лв.
Няма данък

Антиоксидант Стронг е уникална хранителна добавка, съдържаща специално подбрани витамини и микроелементи със силен антиоксидантен ефект.

 

Антиоксидант Стронг е специална хранителна добавка, съдържаща мощен комплекс от витамини и микроелементи, които повишават антиоксидантната защита и имунитета на организма и предпазват клетките от оксидативен стрес. Съдържащите се мощни антиоксиданти - цинк, селен, витамини A, C, E и B6 предпазват клетките от разрушителното влияние на свободните радикали, образуващи се вследствие на стрес, тютюнопушене, нездравословно хранене, вредното влияние на околната среда - замърсявания, цигарен дим,замърсен въздух, радиация, UV лъчи и др. Свободните радикали са основната причина за увреждането и стареенето на клетките и тъканете, което води и до развитието на различни видове болести. Antioxidant Strong подкрепя дейността на имунната система, подобрява устойчивостта на организма срещу вредните външни фактори и повишава тонуса, жизнеността и общото здраве на целия организъм.Състав:

Количествo 1 таблетка
Селен 100,0 μg
Цинк 15,0 μg
Витамин А 1000 μg
Витамин В6 2,2 mg
Витамин С 90,0 mg
Витамин Е 15,0 mgНачин на употреба:
По 1 таблетка дневно.


Опаковка:
30 таблетки


Производител:  
Stada Arzneimitteln AG
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!