ABO ImunoHealth Kids Сироп за...

ABO ImunoHealth Kids Сироп за имунната и дихателната система х100 мл

30.09.2026
52119
2 Оценка
Наличен
30,00 лв.
Няма данък
ИмуноХелт Кидс сироп допринася за нормалната функция на имунната и дихателната системи, както и за нормалното състояние на телесната температура.
 

AboPharma ImunoHealth Kids е хранителна добавка с иновативна формула с лактоферин, инозитол, ацерола, черен бъз, цинк и бета 1.3/1.6-D глюкани. АбоФарма ИмуноХелт Кидс сироп допринася за нормалната функция на имунната и дихателната системи, както и за нормалното състояние на телесната температура.

Лактоферинът представлява гликопротеин, който се открива в майчиното мляко при хората и в млякото на кравите. Той допринася за поддържане на нормална имунна система, съдейства за повишаване на фагоцитарната активност на левкоцитите. Лактоферинът е протеин от групата на трансферините, който спомага за пренасянето на хелязото до клетките. Допринася и за поддържане надобро състояние на полезната чревна микрофлора.  

Инозитол - поддържа нормалната концентрация на холестерол и триглицериди в организма. Спомага за трансфера на хранителните вещества през клетъчната мембрана, както и способства за разграждането на мазнините.

Ацеролата е тропически плод, наричан е още барбадоско или западно индийско грозде, с висока концентрация на естествен витамин С, което го прави лесно усвоим за човешкия организъм. Богат е също на протеини, липиди, въглехидрати, калций, фосфор, желязо, рибофлавин, тиамин и фибри.Витамин С допринася за нормалната функция на имунната система и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Черният бъз е дървовиден вид бъз с черни плодове. Плодовете му се използват от стотици години в Европа, Африка и Азия заради многото биологично активни вещества съдържащи се в тях - фитохимикали, полифеноли, минерали, фибри, витамини - големи количества витамин С, витамини от група В. 

Цинкът е минерал, който допринася за нормалното състояние на метаболизма, както и за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите, зрението, имунната система, за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалния синтез на ДНК.

Бета 1,3/1,6-D-глюканите са вид водноразтворими фибри. Те са влакна, свързани в състава на жлъчните киселини. Допринасят за поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта.Състав:
Лактоферин /коластра от крава/; екстракт от плода на черен бъз; инозитол; ацерола на прах; бета глюкани; цинков хлорид; пречистена вода; стабилизатор: глицерин; консервант: калиев сорбат; регулатор на киселинността: монохидратна лимонена киселина, аромат:портокалНачин на употреба:
за деца до 12г. - 5 ml; 
за деца над 12г. - 10 ml 

Разклати преди употреба. Да не се превишава препоръчителният дневен прием.
Не е заместител на разнообразното ежедневно хранене!Опаковка:

100 мл


Производител:
 ABO Pharma

2 Отзиви

Отлично!
Давам го по схема!
on

Цена
Дъщеря ми много го харесва, пием го по схема в аптеката винаги е на най-ниска цена.
on
Product added to wishlist