ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН ПРОТИВ МАЗОЛИ 10 МЛ

Gala Salex cosmetic lition 12 ml / Гала Салекс козметичен лосион 12 мл

30.11.2026
32518
Наличен
8,40 лв.
Няма данък
Салициловата и млечна киселина имат кератолитично действие. Синергично действащи при унищожаването на патологичното тъкан. Колодиум оставя тънък слой във вид на филм върху кожата, което позволява продължителен контакт на препарата с кожата.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Gala Salex cosmetic lition 10 ml / Гала Салекс козметичен лосион 10 мл

Гала Салекс козметичен лосион против мазоли , брадавици и кокоши тръни по ходилата. ГАЛАФАРМ-СКОПИЕ, 10 мл Състав: 10 ml съдържа: Салицилова киселина 0.82 g Млечна киселина 0.82 g Помощни вещества: колодиум, рициново масло. Действие:Салициловата и млечна киселина имат кератолитично действие. Синергично действащи при унищожаването на патологичното тъкан. Колодиум оставя тънък слой във вид на филм върху кожата, което позволява продължителен контакт на препарата с кожата. Показания:Премахване на мазоли, кокоши трън, обикновени брадавици (verrucae vulgares), брадавици по долната страна на стъпалото (verrucae plantares). Противопоказания:Не изпозлвайте при свръхчувствителност към салицилова и млечна киселина Предпазни мерки и предупреждения: Да не се употребява Гала Салекс колодиум при раздразнена, възпалена или инфектирана кожа; при лица с диабет или слаба периферна циркулация; за лечение на брадавици в устата, носа, лицето и гениталиите; за лечение на брадавици с косми, белези по рождение, петна , в комбинация с други препарати за същата цел. Ако не сте сигурни консултирайте се с вашия лекар. Да се внимава при употреба да не влиза в контакт с очите и други лигавици. Ако това се случи, веднага изплакнете очите с вода 15 минути и потърсете медицинска помощ. Да се избягва вдишване на препарата. Бременни жени, кърмачки и деца до 12 години се препоръчва преди употреба да се консултират с лекар. Не бива да се нанася на големи площи заради възможността от остро системно отравяне със салицилова киселина. Начин на употреба:Повърхността на която се нанася колодиум трябва да се измие и да изсъхне добре. За по-лесно отстраняване, преди сушене, да стоят 5 минути в гореща вода. Здравата кожа около болното мястосе защитава със слой от вазелин или ланолин. Нанася се директно, по капка. Колодиумът се нанася два пъти дневно, докато проблемните зони не се отстраняват. При лечение на брадавици не трябва да се използва непрекъснато за повече от 12 седмици. При лечение на мазоли или кокоши трън не трябва да се употребява непрекъснато повече от 14 дни. Само за външна употреба. Нежелани лекарствени реакции: В редки случаи може да възникне контактен дерматит. В такъв случай да се прекрати лечението и да се консултирате с лекар. Начин на съхранение: Да се съхранява при температура до 25 ° С, добре затворена, защитено от влага и светлина, далеч от източници на топлина и директен пламък. Да се съхранява на места, недостъпни за деца. Срок на годност: 24 месеца. Да не се използва след изтичане на срока на годност.  Производител:ГАЛАФАРМ-СКОПИЕ
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!