Bayer Аспирин Комплекс Топла напитка...

Bayer Аспирин Комплекс Топла напитка При настинка, грип, температура и мускулни болки х10 сашета

31.03.2025
51700
Наличен
12,20 лв.
Няма данък
Използва се за симптоматично лечение на назална/синусна конгестия (риносинуит), и болка и повишена температура, свързани с общи простудни и/или грипоподобни симптоми.

 
Aspirin Complex Hot Drink от Байер има болкоуспокояващи, противовъзпалителни свойства, понижава повишената температура и отпушва носа. Аспирин Комплекс топла напитка съдържа две активни вещества ацетилсалицилова киселина и псевдоефедринов хидрохлорид. Използва се за симптоматично лечение на назална/синусна конгестия (риносинуит), и болка и повишена температура, свързани с общи простудни и/или грипоподобни симптоми.


Състав:
Активните вещества са: ацетилсалицилова киселина и псевдоефедринов хидрохлорид.
Всяко саше съдържа 500 mg ацетилсалицилова киселина и 30 mg псевдоефедринов хидрохлорид.
Другите съставки са: захароза, хипромелоза, сукралоза, ванилов аромат и аромат мента-ментол-евкалипт (съдържа ментол и цинеол).Начин на употреба:

Възрастни и юноши над 16 години: 1-2 сашета
Ако е необходимо, единичните дози може да се приемат на интервали от 4 до 8 часа. Общата дневна доза не трябва да надхвърля 6 сашета (съответстваща на 3000 mg ацетилсалицилова киселина /180 mg псевдоефедринов хидрохлорид).


Опаковка:
10 сашетаПритежател на разрешението за употреба:
Байер България ЕООД, България

Производител: Bayer Bitterfeld GmbH, Германия


L.BG.COM.11.2020.1492
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!