PIC Solution Vedo Family Дигитален...

PIC Solution Vedo Family Дигитален термометър х1 брой

50518
Наличен
6,70 лв.
Няма данък

Термометърът на Пик измерва бързо температурата на тялото от 32.0° до 42.0°С (с колебание ± 0.1°С, а материалите, от които е изработен го правят удароустойчив).

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Ведо фемили на Пик е устойчив електронен термометър създаден според най-новите технологии преминали през строги проверки на качеството в съответствие със законодателството на ЕС, което гарантира отличното му качество и точност. Термометърът на ПиК измерва бързо температурата на тялото от 32.0° до 42.0°С (с колебание ± 0.1°С, а материалите, от които е изработен го правят удароустойчив).


Начин на употреба:

Термометърът трябва да бъде поставен правилно, за да може да се осигури точно измерване на температурата. Телесната температура е субективна и може да се изменя през целия ден с разлика до 1°С. Всеки трябва да знае каква е нормалната му телесна температура, когато е в добро здраве. Много важно е да се знае, че „нормалната“ телесна температура е различна в различните части от тялото.
  • Орално измерване: Поставете термометъра под езика. Сензорът трябва да е в добър контакт с основата на езика. Затворете устата, дишайте равномерно през носа, за да избегнете постъпването на въздух в устата, който да повлияе на измерването. Не пийте топли или студени напитки, не извършвайте физически упражнения, не взимайте душ или вана и не пушете 15 минути преди да направите измерването. Времетраене на измерването: около една минута.
  • Ректално измерване (препоръчително при бебета и малки деца): Внимателно поставете термометъра на не повече от 0,5 см навътре в ануса. Ако има дори най-малко съпротивление, спрете незабавно. Придържайте термометъра по време на измерването. Времетраене на измерването: около една минута.
  • Аксиларно измерване: Уверете се, че областта на подмишницата е суха и че няма дрехи, които да възпрепятстват правилното поставяне на термометъра. Поставете сондата в областта на подмишницата, като държите ръката близо до гръдния кош. Времетраене на измерването, около две/три минути.


Опаковка:

1 брой
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!