Акустивум Спрей за уши 20 мл

Акустивум Спрей за уши 20 мл

31.12.2026
64746
16,50 лв.
Няма данък

Acustivum спрей за уши е медицинско изделие, което размеква ушната кал образувана във външния слухов проход, леко овлажнява ушния канал, като по този начин улеснява отстраняването на ушната кал и на образуваните тапи ушна кал.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Акустивум Спрей за уши размеква ушната кал образувана във външния слухов проход, леко овлажнява ушния канал, като по този начин улеснява отстраняването на ушната кал и на образуваните тапи ушна кал. Осигурява поддържане на подходяща хигиена на ушите и защитава ушите от инфекция, подхранва кожата на външния слухов проход. Използван профилактично, Acustivum предотвратява възникването на тапи ушна кал, като поддържа естествения процес на самопочистване на ухото от ушната кал. Спреят покрива с фин слой повърхността на външния слухов проход като създава защитна бариера, предпазваща от навлизане и задържане на вода във вътрешността на ухото при къпане или воден спорт. Слънчогледовото масло, маслата от сладък бадем, маслина и жожоба, съдържащи се в състава, подхранват често изсушената или раздразнена кожа на външния слухов проход.


Състав:
Слънчогледово масло, масло от сладък бадем течен парафин, масло от маслина, масло от жожоба, полисорбат 80, ППГ-8, токоферол (витамин Е), аскорбил палмитат (витамин С), аскорбинова киселина (Витамин С), лимонена киселина.


Начин на употреба:
Деца и бебета над 6 месеца: 1 впръскване във външния слухов проход.
Възрастни: 1 - 2 впръсквания във външния слухов проход.
За разтваряне на тапи ушна кал: прилагайте 3-5 пъти дневно, докато се разтвори остатъчната ушна кал.
За профилактика и хигиена на ушите: използвайте 1-2 пъти седмично за предотвратяване образуването на тапи ушна кал; прилагайте директно преди баня, за да се предотврати задържането на вода в ухото.

Преди първата употреба натиснете многократно дозатора (приблизително 10 пъти), докато се създаде вакуумен ефект и разтворът се изпръска.
Да не се прилага при заболявания на ушите, при перфорация на тъпанчевата мембрана и при наличие на чуждо тяло в ухото.
Не използвайте продукта при кърмачета на възраст под 6 месеца, препоръчително е да се консултирате с лекар, ако прилагате при деца под 1 година.
Не поставяйте апликатора твърде дълбоко в ушния канал, за да не повредите ухото.


Опаковка:
20 мл


Производител: NaturProdukt

Няма отзиви
Product added to wishlist