БОНБОНИ ЛУКЧЕТА БИЛКОВИ 90 ГР

Candy Lukcheta herbs 90 g / Бонбони Лукчета билкови 90 гр

31.10.2024
49839
Наличен
1,50 лв.
Няма данък

В сърцето на билковото Лукче ще намериш нежна мащерка и сочна мента, див копър и буен пелин, загадъчна салвия и дързък евкалипт.

 

Candy Lukcheta herbs 90 g  / Бонбони Лукчета билкови 90 гр

В сърцето на билковото Лукче ще намериш нежна мащерка и сочна мента, див копър и буен пелин, загадъчна салвия и дързък евкалипт. Мента – Болкоуспокоително, противоспастично и дезинфекционно. Предизвиква рефлекторно разширение на коронарните съдове. Мащерка – Отхрачващо болко- и нерво-успокоително, дезинфекциозно. Прилага се при всички видове кашлица. Копър – При остри и хронични бронхити стимулира отхрачването, като втечнява секрета и активира ресничестия епител. Пелин – Стимулира функциите на стомашните жлези и панкреаса. Има противовъзпалително действие. Евкалиптово масло – Противовъзпалително и антисептично. При възпаление на гърлото, катари на горните дихателни пътища, бронхити и бронхиекстазии, белодробна астма, емфизем на белите дробове. Действа отхрачващо при кашлица и задух. Салвия – Регулира секреторните функции. Има дезинфекционно и противовъзпалително действие. Прилага се при заболявания на дихателните органи, възпаление на ларингита, ангина.

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!