Avent Philips Tорбички за кърма 25...

  Avent Philips Tорбички за кърма 25 бр. 180 мл.

  31.01.2024
  49842
  1 Оценка
  Наличен
  14,70 лв.
  Няма данък

  Торбички за съхранение на кърма 6 унции/180 мл. Затваряне с надежден, непропусклив двоен цип за безопасно съхранение на вашата кърма.Запечатването срещу вмешателство показва, че торбичката не е докосвана преди първата употреба – за пълна хигиена.

   

  Описание: Торбички за съхранение на кърма 6 унции/180 мл. Затваряне с надежден, непропусклив двоен цип за безопасно съхранение на вашата кърма.Запечатването срещу вмешателство показва, че торбичката не е докосвана преди първата употреба – за пълна хигиена.

  Подсилените странични шевове и двуслойният материал гарантират допълнително спокойствие, че ценната ви кърма се съхранява безопасно във фризера или хладилника.

  Здравата конструкция на тази торбичка позволява тя да стои изправена самостоятелно, а широкият отвор осигурява лесно пълнене и изливане на кърмата. Тази торбичка е изработена от материал без бисфенол-А.

  Опаковка 25 броя

  Производител: Philips Avent

  1 Отзиви

  Страхотен продукт
  Замразявам кърмата в тези торбички и съм доволна
  on
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!