АВИРОН РАПИД тб 360мг х 24

  Aviron rapid 360 mg. tablets x 24 / Авирон рапид 360 мг таблетки х 24

  31.08.2023
  53454
  Наличен
  20,10 лв.
  Няма данък

  Авирон рапид е препарат предназначен за хора с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Пресича бързо грипа и изчиства вирусите от организма.

   

   

  Aviron rapid 360 mg. 

  tablets x 24

  Авирон рапид 360 мг таблетки х 24

  Авирон рапид е препарат предназначен за хора с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Пресича бързо грипа и изчиства вирусите от организма.

  СЪСТАВ:

  Всяка таблетка AVIRON RAPID съдържа 3 клинично доказани съставки с натурален произход: Апогентм - 100 mg, Андрографолид - 10 mg и Хумусна киселина - 250 mg.

  КАК СЕ ЛЕКУВАТ ГРИПЪТ И ОСТРИТЕ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ?

  Антибиотиците са безполезни срещу вирусни заболявания като грипа и ОВИ, а ваксините имат само частичен успех в профилактиката на тези заболявания, тъй като вирусите са непредсказуеми и се променят непрекъснато. Най-добрият начин за лечение на грип или друга вирусна инфекция е използването на средство, което едновременно унищожава вирусите, спира тяхното навлизане и размножаване в организма, и стимулира имунната система. В резултат на това, вирусната инфекция се пресича още в самото начало, предотвратява се разболяването, симптомите траят по-кратко време, а излекуването е значително по-бързо. Правилната профилактика също има значение в борбата с вирусите. Засилването на имунната система преди зимния сезон или по време на грипна епидемия, осигурява на организма всички възможни средства за да се справи с вирусите. От друга страна, профилактиката срещу повторно разболяване след прекарана болест или лечение с антибиотици, стимулира отслабената имунна система и я възстановява в пълния ? капацитет. Така рискът човек да се разболее отново се свежда до минимум.

  АВИРОН РАПИД

  пресича грипа и изчиства вирусите от организма. Препарата не съдържа парацетамол. Действа на причинителя, а не само на симптомите. Активно унищожава вирусите, посредством 3 механизма на действие:

  1. AVIRON RAPID

   възпрепятства навлизането на вирусите в организма, като блокира прикрепването им за дихателнитe пътища.
  2. AVIRON RAPID

   спира размножаването на вирусите, които са успели да нахлуят в организма, като блокира механизмите, по които се възпроизвеждат. Това води до бързо намаляване на симптомите и пресичане на инфекцията.
  3. AVIRON RAPID

   стимулира имунната система. Когато имунната система е своевременно подсилена и активирана, тя много бързо разпознава, атакува и унищожава вирусите. Така организмът се справя успешно с вирусната инфекция.

  АВИРОН РАПИД

  :

  • Пресича грипа, като унищожава вирусите и спира инфекцията,
  • Бързо облекчава симптомите на грипа и ОВИ,
  • Ускорява оздравяването,
  • Ефективно предпазва от грип и други вирусни заболявания.

  I.

  АВИРОН РАПИД

  ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ГРИП И ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ Препоръчва се приемът на AVIRON RAPID да започне веднага след първите симптоми на грип или след контакт с хора болни от вирусно заболяване, които могат да ни заразят.

  СХЕМА НА ПРИЕМ:

   

  ИНДИКАЦИЯ

    

  ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА НАД 12 ГОДИНИ

    

  ДЕЦА ОТ 5 ДО 12 ГОДИНИ

   

  ♦ Грип

  Остри вирусни инфекции

  ♦ 

  Контакт с хора болни от грип или друго вирусно заболяване

    

  Ден I  

  - 3 пъти х 3 таблетки

  Ден II  

  - 3 пъти х 2 таблетки

  Ден III

  - 3 пъти х 1 таблетка

  Ден IV

  - 3 пъти х 1 таблетка

  Ден V

    - 3 пъти х 1 таблетка
    

  6 поредни дни:

  3 пъти х 1 таблетка

  7-ми ден:

  2 пъти х 1 таблетка

  Ако се наложи през първия ден да започнете приема на AVIRON RAPID следобед или по-късно вечерта, препоръчаната доза може да се приеме наведнъж, или да се раздели на 3 равни приема, през равни интервали във времето до края на деня. Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.

  AVIRON RAPID

  може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с вашия лекар.

  AVIRON RAPID

  е безопасен за приложение и позволява употреба от всички възрастови групи.

  Грипът

  е вирусно заболяване на дихателните пътища. Грипните вируси са три типа: А, B и С. Те причиняват остра инфекция на гърлото, носа, белите дробове, бронхите.

  Острите вирусни инфекции (ОВИ)

  се предизвикват от над 200 различни вируса, които засягат дихателната система. Характеризират с по-леко преминаване на болестното състояние в сравнение с грипа. Грипът и ОВИ са силно заразни заболявания, които се предават лесно чрез кихане и кашляне, както и при допир със замърсени ръце на заразен човек. По време на зимните месеци, организмът е по-възприемчив към този тип болести, тъй като студеното време преохлажда лигавиците и тялото става лесна мишена за вирусите. Нелекувани адекватно, грипът и ОВИ могат да доведат до редица усложнения, като пневмония, менингит и др. Най-податливи към разболяване от грип и ОВИ са децата, възрастните над 65 години, хората с отслабена имунна система, както и страдащите от хронични заболявания.

  Производител: Neopharm

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!