АХМАД ЧЕРЕН ЧАЙ ПРАСКОВА И МАРАКУЯ 20 БР

  Ahmad Black tea Peach and Passion fruit 20 br. / Ахмад Черен чай с праскова и маракуя филтър 20 бр.

  53338
  Наличен
  4,15 лв.
  Съчетание от мека сладост от перфектно узрели размити праскови, съчетани с екзотични тропическ маракуя. Нашият чай от праскови и маракуя работи също толкова добре, колкото и пикап в горещ следобед или за успокояване по време на студени зимни нощи.
   

  Ahmad Black tea Peach and Passion fruit 20 br.

  Ахмад Черен чай с праскова и маракуя филтър 20 бр.

  Праскова и маракуя - комбинация от селектирани черни чайове, обогатени с аромат на праскова и маракуя. Превъзходна напитка за всяко време на деня, може да и се насладите гореща или студена.Описание: Основните предимства на AHMAD tea:
  • Всяко пакетче е в индивидуално алуминиево фолио – това гарантира запазването на вкусовите качества и аромат, без да се смесва с външни аромати;
  • Оптимално съчетание на качество и цена;
  • Предпочитана марка в Англия, Русия и бившите съветски републики – страни с дълги традиции в консумацията на чай;
  • Разпространен в над 70 държави на 6 континента;
  • Дизайн на опаковките от висока класа с класически английски сцени и свежо цветово съчетание, показващи стил и добра разпознаваемост
  Приложение: Праскова и маракуя - комбинация от селектирани черни чайове, обогатени с аромат на праскова и маракуя. Превъзходна напитка за всяко време на деня, може да и се насладите гореща или студена.Начин на приготвяне: Едно пакетче чай се запарва с 250мл вряла вода 5-10 минути.Съдържание: Селектиран черен чай с праскова и маракуя.Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.Производител: Ahmad Tea Ltd, Великобритания.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!