Avent Philips Natural Response Teat Биберон за хранене 3+ месеца,поток 4, 2 броя
Avent Philips Natural Response Teat 3+, Flow 4, 2 броя
Avent Philips Natural Response Teat Биберон за хранене 3+ месеца,поток 4, 2 броя
Avent Philips Natural Response Teat 3+, Flow 4, 2 броя

Avent Philips Natural Response Teat Биберон за хранене 3+ месеца, сила на потока 4, x2 броя

50818
Наличен
15,10 лв.
Няма данък

Широкият, мек и гъвкав биберон е проектиран да имитира формата и усещането на гърдата, като помага на бебето да засмуква и да се храни удобно. Улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише. 

 
Avent Philips Natural Response Teat Биберон за хранене 3+ месеца, сила на потока 4 е гъвкав биберон, който наподобява формата на гърда като така улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише. Позволява на бебето да суче, преглъща и диша с естествения си ритъм, точно както от майчината гърда.
Биберонът Филипс Авент Натурал Респонс е проектиран без капане, предотвратява разливането и загубата на мляко. Отворът на биберона освобождава мляко само когато бебето суче активно. Когато бебето спре да пие, млякото спира да тече, което позволява на мъничето да преглътне и да си поеме удобно въздух.
С широка форма за дълбоко захапване, която наподобява максимално формата на майчината гърда. Мек и гъвкав биберон, с уникални релефни зони, които помагат за естественото прилепване към устните на бебето, както по време на кърмене, имитират усещането за гърда.
Клапата против колики е проектирана да държи въздуха далече от коремчето на бебето по време на хранене, за да помогне за намаляване на коликите и дискомфорта.
Подходящ за деца от 3+ месеца. Съвместим със серия шишета за хранене Natural Responce и Natural. Бибероните Natural Response се предлагат с 6 различни дебита съответстващи оптимално на всеки етап от развитието на бебето. 


Състав:

Бибероните Philips Avent Natural Response са изработени от мек силикон. Не съдържа бисфенол-A (0% BPA).


Начин на употреба:

Прочетете ръководството на потребителя в опаковката!
Препоръчително е да сменяте бибероните на 3 месеца.


Опаковка:

2 броя


Производител:
Philips Avent

Няма отзиви
Product added to wishlist