Avent Philips Биберон за хранене 3+...

  Avent Philips Биберон за хранене 3+ 2броя

  27712
  Наличен
  9,00 лв.
  Няма данък

  Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка.

   

  Този биберон е направен от силикон, който не съдържа бисфенол-А. Иновационният дизайн с две клапи намалява коликите и дискомфорта, като пропуска въздуха в шишето, а не в стомахчето на бебето. Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка. По-малкият размер на отвора осигурява по-контролирана скорост на потока за бебетата, които пият по-бавно. Natural, има идеалната скорост на потока, за да започнете да храните бебето си от бутилка. "Листенцата" вътре в биберона го правят по-мек и гъвкав, без да се свива при ползване.

  Вашето бебе ще се радва на по-комфортно и утоляващо глада хранене.

  Възраст 3-6 месеца

  Производител: Philips Avent

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!