Avent Philips Биберон за хранене 3+...

Avent Philips Биберон за хранене 3+ 2броя

27712
Изчерпано
9,00 лв.
Няма данък

Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка.

Изчерпана наличност

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 

Този биберон е направен от силикон, който не съдържа бисфенол-А. Иновационният дизайн с две клапи намалява коликите и дискомфорта, като пропуска въздуха в шишето, а не в стомахчето на бебето. Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка. По-малкият размер на отвора осигурява по-контролирана скорост на потока за бебетата, които пият по-бавно. Natural, има идеалната скорост на потока, за да започнете да храните бебето си от бутилка. "Листенцата" вътре в биберона го правят по-мек и гъвкав, без да се свива при ползване.

Вашето бебе ще се радва на по-комфортно и утоляващо глада хранене.

Възраст 3-6 месеца

Производител: Philips Avent

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!