Avent Philips Classic Биберон за...

Avent Philips Classic Биберон за хранене 0+ 2 броя

27714
Наличен
11,45 лв.
Няма данък
Авент Филипс Класик Биберон за хранене 0+ е мек силиконов биберон, който разполага с клапа против колики и спомага за здравословното, активно хранене и качествен и спокоен дневен и нощен сън на бебето.
 
Avent Philips Classic Биберон за хранене 0+ разполага с уникална Anti-colic клапа, която се огъва в ритъма, с който се храни бебето като пропуска въздуха в шишето, а не в стомахчето му и така дoĸaзaнo нaмaлява ĸoлиĸитe. Млякото тече със скорост, регулирана от бебето, за минимално преяждане и изплюване, оригване и газове. Бибероните на Авент са изработени от мек, чист, медицински силикон, който не съдържа бисфенол-А и имитират гърдата по форма и функция. Биберонът е подходящ за новородени и кърмени бебета от всяка възраст, с една дупка за бавен поток на течността. Спомагат за здравословно, активно хранене и качествен и спокоен дневен и нощен сън.


Опаковка:
2 броя


Производител:
Philips Avent
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!