ABO Руе за успокоение и подобряване...

ABO Руе за успокоение и подобряване на съня х24 капсули

30.11.2025
36865
Наличен
12,40 лв.
Няма данък

Хранителна добавка, която влияе положително върху централната нервна система, като понижава възбудимостта й, и допринася за по-бързото заспиване.

 

AboPharma Abo Ruhe е хранителна добавка, която съдържа в оптимално съотношение комбинация от L-теанин и екстракти от корени на валериана и шишарки на хмел. АбоФарма Або Руе влияе положително върху централната нервна система, като понижава възбудимостта й, допринася за по-бързото заспиване, за по-добра адаптация на организма след пътуване със смяна на часовите зони. Спомага за поддържането на нормалната психична функция, намаляването на чувството на умора и отпадналост. Продуктът съдържа още Магнезий и Витамин В6.


Състав: 

Съставки в 2 капсули в 6 капсули
L-теанин 200 mg 600 mg
сух екстракт от корени на валериана 200 mg 600 mg
сух екстакт от шишарки на хмел 60 mg 180 mg
Магнезий (Магнезиев оксид) 100mg/*26,6%ПДП
200mg/*53,2%ПДП
Витамин В(Пиридоксин хидрохлорид) 2mg/*142,8%ПДП 4mg/*285,6%ПДП


Помощни вещества:
емулгатор: соев лецитин; пълнители:  рафинирано хидратирано кокосова масло, рафинирано соево масло, рафинирано палмово масло, втвърдител: пчелен восък; спомагателни вещества: желатин, глицерол; оцветители: титаниев диоксид и железен оксид.

 

Начин на употреба:
За поддържане в спокойно състояние на централната нервна система, взимайте по 2 капсули 1-2 дневно с течност, без да се дъвчат; 
За съкращаване времето за заспиване вечер, взимайте по 2 капсули около 1 час преди лягане с течност, без да се дъвчат. 
Да не се консумират повече от 4 капсули на ден!
Продуктът е предназначен за възрастни и деца над 12 години! Опаковка:
24 капсули Производител: ABO Pharma
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!