АПТАМИЛ КОМФОРТ 2 400 ГР

  Aptamil Comfort 2 аdapted milk 400 mg . / Аптамил Kомфорт 2 адаптирано мляко 400 гр

  31939
  Наличен
  24,00 лв.
  Аптамил Kомфорт 2 е преходно мляко за кърмачета с по-гъста консистенция, специално създадено за комфорт на храносмилането и добро здраве на Вашето бебе. При използване на Aptamil Comfort 2 е възможно да забележите, че изпражненията на Вашето бебе са по-меки и по-светли на цвят, в сравнение с тези на бебета, хранени с други млека за кърмачета.
   

  Aptamil Comfort 2  аdapted milk  400 mg . / Аптамил Kомфорт 2 адаптирано мляко 400 гр

  Аптамил Kомфорт 2 – мляко за кърмачета с леки храносмилателни смущения

  Аптамил Kомфорт 2 е преходно мляко за кърмачета с по-гъста консистенция, специално създадено за комфорт на храносмилането и добро здраве на Вашето бебе. При използване на Aptamil Comfort 2 е възможно да забележите, че изпражненията на Вашето бебе са по-меки и по-светли на цвят, в сравнение с тези на бебета, хранени с други млека за кърмачета.Aptamil Comfort 2 е преходно мляко за кърмачета, което задоволява специфичните хранителни потребности на Вашето бебе след 6-ия месец като част от разнообразното му хранене в тази възраст.Aptamil Comfort 2 не може да се използва като заместител на майчината кърма през първите 6 месеца на кърмачето. След навършване на една година може постепенно да замените Aptamil Comfort 2 с преходно мляко за подрастващи Aptamil 3.Опаковка: 400 грПроизводител: MILUPA
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!