АПТАМИЛ КОМФОРТ 1 400 ГР

  Aptamil Comfort 1 аdapted milk 400 mg. / Аптамил Kомфорт 1 адаптирано мляко 400 гр

  31938
  Наличен
  22,90 лв.
  Аптамил Kомфорт 1 специално създадено за храносмилателната система на кърмачетата, особено през първите месеци от живота им, е чувствителна, поради продължаващото съзряване на храносмилателните функции. Това може да се прояви като колики (спазми), плач, запек или други прояви на дискомфорт.
   

  Aptamil Comfort 1 аdapted milk  400 mg.

  Аптамил Kомфорт 1 адаптирано мляко 400 гр

  Аптамил Kомфорт 1 – мляко за кърмачета с леки храносмилателни смущенияАптамил Kомфорт 1 специално създадено за храносмилателната система на кърмачетата, особено през първите месеци от живота им, е чувствителна, поради продължаващото съзряване на храносмилателните функции. Това може да се прояви като колики (спазми), плач, запек или други прояви на дискомфорт.Aptamil Comfort 1 е мляко за кърмачета с по-гъста консистенция, специално създадено за комфорт на храносмилането и добро здраве на Вашето бебе. При използване на Aptamil Comfort 1  е възможно да забележите, че изпражненията на Вашето бебе са по-меки и по-светли на цвят, в сравнение с тези на бебета, хранени с други млека за кърмачета. Aptamil Comfort 1 е мляко за кърмачета, специално създадено за задоволяване изцяло на хранителните потребности на Вашето бебе през първите 6 месеца от неговия живот, в случаите, когато  не e кърмено до момента на въвеждане на подходяща допълнителна храна по препоръката на здравен специалист. Важно! Кърменето е най-доброто за Вашето бебе!Aptamil Comfort 1  трябва да се използва само след препоръка на медицински специалист. Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото, за да не увредите здравето на Вашето бебе. Никога не оставяйте Вашето бебе само по време на хранене. Неправилното използване или приготвяне могат да увредят здравето на Вашето бебе.  Избор на мляко за Вашето бебе. След навършване на 6-месечна възраст се препоръчва постепенно да замените  Aptamil Comfort 1 с преходно мляко  Aptamil Comfort 2.Aptamil Comfort 1 съдържа патентована клинично доказана смес от scGOS/lcFOS  (галакто-олигозахариди и фрукто-олигозахариди).Опаковка: 400 грПроизводител: MILUPA
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!