Aptamil Lactose Free Адаптирано мляко...

  Aptamil Lactose Free Адаптирано мляко +0 x400 грaма

  37818
  Изчерпано
  17,90 лв.
  Няма данък

  Аптамил без лактоза е специално мляко за кърмачета и деца с непоносимост към лактоза и диария. Подходящо е от деня на раждане или в случаите, когато кърменето е преустановено.

  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Адаптираното мляко на Аптамил е специално мляко за хранене на деца с диариен синдром и лактозен интолеранс и е подходящо от деня на раждане или когато кърменето е невъзможно.
  Когато детето има непоносимост към лактозата, тя се отстранява от млякото и се заменя с мелтодекстрин. Аптамил без лактоза съдържа всички хранителни вещества, необходими за нормален растеж и развитие на Вашето бебе. Лактозният интолеранс често е в резултат на диария и приемът на безлактозно мляко осигурява бързо въстановяване.


  Състав:
  глюкозен сироп, растителни мазнини, млечен казеин, тринатриев цитрат, трикалиев цитрат, трикалциев фосфат, калиев хлорид, магнезиев хлорид, калциев карбонат, рибено масло, соев лецитин, холинхлорид, таурин, фолиева киселина, натриев селенит, фитоменадион и др.  Начин на употреба:
  Приготвяне на храната на бебето:

  • Винаги мийте ръцете си и почиствайте всички съдове и аксесоари, необходими за приготвяне на млякото.

  • Шишетата (чашите) и бибероните трябва да се стерилизират в продължение на 10 минути, чрез преваряване във вода.

  • Преварете за 10 минути чиста питейна вода. Охладете я. Налейте препоръчаното количество вода в стерилизираното шише или чаша.

  • Добавете посочения в таблицата за хранене брой изравнени мерителни лъжички мляко на прах. (Лъжичките изравнявайте с гърба на чист и сух нож).

  • Затворете шишето (чашата) и разклатете, докато млякото се разтвори напълно. Сложете стерилен биберон на бутилката. Преди хранене, проверете температурата на млякото като накапете няколко капки върху вътрешната част на китката си. Нахранете детето с млякото, непосредствено след приготвянето му.

  • Почистете биберона и бутилката (чашата) веднага след хранене. Не използвайте остатъка от млякото за следващо хранене. Съхранявайте кутията плътно затворена, на хладно и сухо място, но не в хладилник. Използвайте съдържанието на вече отворена кутия до 3 седмици след отварянето.


  Посочените указания в таблицата за хранене са само ориентировъчни. Възможно е Вашето бебе да има нужда от по-голямо или по-малко количество от указаното в таблицата.

  • Възраст 0 - 14 дни - приблизително тегло 2.5-3 кг, брой хранения дневно 7, вода 60 мл, брой мерителни лъжички 2.

  • Възраст 2 - 8 седмици - приблизително тегло 3-3.5 кг, брой хранения дневно 90, брой мерителни лъжички 3.

  • Възраст 2 месеца - приблизително тегло 3.5-4 кг, брой хранения дневно 5, вода 120 мл, брой мерителни лужички 4.

  • Възраст 3 месеца - приблизително тегло 4-5 кг, брой хранения дневно 5, вода 150 мл, брой мерителни лъжички 5.

  • Възраст 4 месеца - приблизително тегло 5-6 кг, брой хранения дневно 5, вода 180 мл, брой мерителни лъжички 6.

  • Възраст 5 месеца - приблизително тегло 6-7 кг, брой хранения дневно 5, вода 210 мл, брой мерителни лъжички 7

  • След 6-я месец - приблизително тегло над 7 кг,  брой хранения дневно 4, вода 210 мл, брой мерителни лъжички 7.  Опаковка:
  400 грама  Производител:
  NUTRICIA, Холандия.

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!