АДАПТИРАНО МЛЯКО ФРИЗО НА 2 400ГР

  Friso 2 Adapted milk 400 gr. / Фризо 2 адаптирано мляко 400 гр

  36021
  Наличен
  19,30 лв.
  Фризо НА 2 е преходно мляко за здрави кърмачета с повишен риск от алергия към протеина на кравето мляко. Не трябва да се използва при кърмачета с доказана хранителна алергия. Фризо HA 2 може да се използва след навършвае на 6-месечна възраст , като част от разнообразното хранене на кърмачето.
   

  Friso 2 Adapted milk 400 gr. /  Фризо  2 адаптирано мляко 400 гр

  Фризо 2 е преходно мляко за здрави кърмачета с повишен риск от алергия към протеина на кравето мляко. Не трябва да се използва при кърмачета с доказана хранителна алергия. Фризо HA 2 може да се използва след навършвае на 6-месечна възраст , като част от разнообразното хранене на кърмачето. Моля консултирайте се с Вашия лекар относно храненето на Вашето бебе, тъй като след навършване на 6 месеца, кърмачетата се нуждаят от допълнителни храни освен млякото. Осигурява правилната комбинация от хранителни вещества, гарантиращи здравословен растеж и развитие на кърмачето.Съдържа:
  • DHA (докосахексенова киселина)  и ARA (арахидонова киселина) - есенциални градивни елементи, допринасящи за развитието на мозъка на кърмачето
  • пребиотични влакнини - естествени фибри, подпомагащи храносмилането
  • нуклеотиди - хранителни съставки, укрепващи развитието на имунната система.
  Производител : FRISLAND
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!