Sendo Primo Механичен апарат за...
Sendo Primo Механичен апарат за...

Sendo Primo Механичен апарат за самостоятелно измерване на кръвно налягане с прикачен стетоскоп

31.01.2033
23394
Наличен
44,98 лв.
Няма данък

Sendo Primo e механичен апарат за самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия, който отчита стойностите изключително точно, бързо и лесно и е на достъпна цена.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Апаратът за кръвно Sendo Primo е подходящ за самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка. Сендо Примо е с голям дисплей и големи цифри за лесно, удобно и практично измерване. Стетоскопът е разработен със специална високопроводима мембрана, което гарантира по-ясен звук за максимално точно и ясно измерване.

Сендо Примо
 е с 2 години гаранция от производителя!Какво има в кутията?

  • Апарат за измерване на кръвно налягане Sendo Primo
  • Стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см.
  • Инструкция за употреба на български език
  • Гаранционна карта


Начин на употреба:

Измервайте Вашето кръвно налягане сутрин и вечер приблизително по едно и също време.Не говорете и не се движете, когато си измервате кръвното налягане.
Винаги измервайте кръвното налягане на една и съща ръка. Навитият ръкав на дрехата Ви не трябва да затруднява циркулацията на кръвта.
Когато измервате кръвното си налягане няколко последователни пъти, между измерванията трябва да има период от време от поне 1 минута. В противен случай измерените стойности може да не са коректни.
Няма отзиви
Product added to wishlist