Sendo Advance 2 Автоматичен aпарат за...
Sendo Advance 2 Автоматичен aпарат за...

Sendo Advance 2 Автоматичен aпарат за измерване на кръвно налягане

31.03.2029
40040
1 Оценка
Наличен
129,98 лв.
Няма данък

Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса, който предлага бързо, лесно, удобно и максимално точно самостоятелно измерване на стойностите в домашни условия.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Sendo Advance Automatic Blood Pressure Monitor представлява невероятен иновативен напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса, който предлага бързо, лесно, удобно и максимално точно самостоятелно измерване на стойностите в домашни условия. Сендо Адванс е проектиран за максимално улеснение на потребителя, може да се използва от всички възрасти и позволява измерване на кръвното налягане и пулса само чрез натискането на един бутон. Маншетът е със стандартен размер 22-42 сантиметра, който приляга на почти всички бицепси на възрастните. Сендо Адванс е проектиран по специална технология, която позволява измерването на аритмичен пулс и е със сензори, които засичат и известяват при наличие на аритмия. Дисплеят на Сендо Адванс показва горна и долна граница на кръвното налягане, както и пулса. Също така в лявата част на дисплея има специална скала, която пояснява на потребителя какво е кръвното налягане - нормално, високо или ниско. Сендо Адванс има и индикатор за изтощена бактерия и е проектиран да се изключва автоматично, когато не се използва, което гарантира по-дълъг живот на батерията. Сендо Адванс има опция да се включва на адаптор за използване на електричество от мрежата. Паметта на Сендо Адванс е достатъчна за 30 измервания, като най-старият апис е под "п01", а новите записи са с нарастващ номер за лесно ориентиране на потребителя. Символът М в горния ляв ъгъл на дисплея оказва, че в момента се изписват запаметените измервания. Апаратът Сендо Адванс е клинично тестван и отговаря на стандартите на Световната здравна организация.

Sendo Advance 2 е с 5 години гаранция от производителя!Какво има в кутията?

  • Апарат за имерване на кръвно налягане Sendo Advance 2
  • Стандартен маншет за бицепс размер М (22-32 см)
  • Инструкция за употреба на български език
  • Батерии (4xAA)
  • Адаптер за включване към ел. мрежа
  • Удобна чанта за съхранение
  • Гаранционна картаНачин на употреба:

Седнете в удобно положение и поставете ръката си върху маса, с длан сочеща нагоре и маншет на нивото на сърцето.
Отпуснете се за 5 -10 минути преди измерването. Ако сте превъзбудени или под емоционален стрес, това може да повлияе на стойностите на кръвното налягане и пулса. Не измервайте кръвното си налягане, непосредствено след физическо натоварване или душ. Починете си около 20 - 30 минути преди да направите измерването. Измервайте кръвното си налягане по едно и също време всеки ден, за да имате база за сравнение.

1 Отзиви

Обслужване
Купихме го за баба ми от сайта бяха много любезни и ни обясниха всичко по телефона
on
Product added to wishlist