• Акция
  • -0,65 лв.
Псило-балсам 1% Гел При алергии х20...

Псило-балсам 1% Гел При алергии х20 грама

31.10.2021
34282
Наличен
7,20 лв. 7,85 лв. -0,65 лв.
Остават

Псило-балсам се използва за симптоматично лечение при слънчеви изгаряния и изгаряния от първа степен, ухапвания от насекоми, копривна треска (уртикария), сърбеж от различен произход, сърбяща екзема и варицела.

 

Psilo-Balsam gel представлява противоалергичен лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на гел за външно приложение, съдържащ дифенхидраминов хидрохлорид, който се използва за симптоматично лечение при слънчеви изгаряния и изгаряния от първа степен, ухапвания от насекоми, копривна треска (уртикария), сърбеж от различен произход, сърбяща екзема и варицела (лещенка).Състав:
Активното вещество:  дифенхидраминов хидрохлорид. 100 g гел съдържат 1 g дифенхидраминов хидрохлорид.
Помощни вещества са:
цетилпиридиниев хлорид, макрогол-6-глицерол каприлокапрат, полиакрилова киселина, трометамол, пречистена вода.Начин на употреба:
Възрастни и деца над 2 години: Гелът трябва да се нанася на тънък слой върху засегнатия участък от кожата няколко пъти, но не повече от 3-4 пъти на ден. Гелът се абсорбира бързо и не трябва да оставя никакви видими следи.


Опаковка:
20 грамаПроизводител: 
Stada Arzneimitteln AG

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!