Bayer Кларитин При алергичен ринит,...

Bayer Кларитин При алергичен ринит, сенна хрема и сълзене на очите х10 таблетки

30.09.2024
716
Наличен
9,85 лв.
Няма данък
Claritine помага да се намалят симптомите на алергия чрез предотвратяване на ефектите на веществото, наречено хистамин, което се произвежда в организма, когато сте алергични към нещо. 
 
Claritine от Байер помага да се намалят симптомите на алергия чрез предотвратяване на ефектите на веществото, наречено хистамин, което се произвежда в организма, когато сте алергични към нещо.  Кларитин облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит (например сенна хрема), като кихане, секреция или сърбеж в носа и парене или сърбеж в очите при възрастни и деца над 6 години, с телесно тегло над 30 kg. Кларитин може да се използва също за облекчаване на симптомите на уртикария (сърбеж, зачервяване и за намаляване на броя и големината на уртиките).Състав:

Активното вещество: е лоратадин. Всяка таблетка съдържа 10 mg лоратадин.
Други съставки: лактоза монохидрат, царевично нишесте, магнезиев стеарат.


Начин на употреба:
Възрастни и деца над 6-годишна възраст с телесно тегло над 30 кг: Една таблетка веднъж дневно с чаша вода, със или без храна.


Опаковка:
10 таблеткиПритежател на разрешението за употреба:
Байер България ЕООД, България

Производител: Bayer Bitterfeld GmbH, Германия


L.BG.COM.11.2020.1493
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!