Пробиотик

Пробиотик - За здрав стомах и добро храносмилане

Пробиотици за стомах и храносмилане. Най-ефикасните пробиотици за възрастни при запек и диария. Поръчайте пробиотици онлайн от Аптеки Салвия и подобрете храносмилането си още днес.

Пробиотиците са живи микроорганизми, които имат положителен ефект върху нашето здраве, особено на стомашно-чревния тракт. Въпреки че нашето тяло съдържа много бактерии, някои от тях могат да бъдат вредни и да доведат до проблеми като запек, диария и неравновесие в храносмилането. Затова е важно да се грижим за нашата стомашно-чревна система и да я подкрепим с най-добрите пробиотици.

Пробиотици за стомаха и храносмилане

Пробиотиците за стомаха са специално формулирани, за да подобрят храносмилането и да поддържат баланса на добрите бактерии в стомашно-чревния тракт. Те помагат за разграждането на храната и абсорбирането на хранителните вещества, което подобрява храносмилането и усвояването на храната.

Най-добрите пробиотици за възрастни при запек и диария

Запекът и диарията са чести проблеми, които засягат възрастните. Най-добрите пробиотици за възрастни при запек и диария могат да помогнат за балансирането на стомашно-чревната система и възстановяването на нормалната функция на храносмилането. Те могат да намалят възпалението и да укрепят имунната система, което подпомага бързото възстановяване.

Поръчайте пробиотици онлайн от Аптеки Салвия

Аптеки Салвия предлага най-добрите пробиотици за стомаха и храносмилане. Нашите продукти са внимателно подбрани и съдържат висококачествени пробиотични култури, които са доказали своята ефективност. Поръчайте пробиотици онлайн от Аптеки Салвия и подобрете храносмилането си днес!

Основни предимства на нашите пробиотици:

  • Подобряват храносмилането и усвояването на храната 
  • Поддържат баланса на добрите бактерии в стомашно-чревния тракт 
  • Намаляват риска от запек и диария 
  • Подпомагат бързото възстановяване при запек и диария 
  • Укрепват имунната система

Не пренебрегвайте здравето на вашата стомашно-чревна система. Поръчайте най-добрите пробиотици за стомаха и храносмилане от Аптеки Салвия и се насладете на по-добро храносмилане и по-добро здраве!


Пробиотици

BioGaia Протектис Пробиотични капки при колики и диария за бебета и деца х5 мл

25,80 лв.
Храносмилане

Пролактон Гастро симбиотик + ензимен комплекс за добро храносмилане х30 капсули

11,60 лв.
Храносмилане

Stada Профилакт Хидра Синбиотик + електролити х6 двукамерни сашета

14,40 лв.
Пробиотици

Stada Профилакт Форте За баланс на стомашно-чревната флора х10 капсули

14,40 лв.
Показани са 1-24 от общо 118 артикул(а)

Филтриране по

Цена
лв. лв.
Марка
още... less
Филтър
1.jpg
Product added to wishlist