• Акция
  • -15%
5 Хидрокситриптофан 100 mg х 60 филм-каплети

5 Hydroxytryptophan 100 mg 60 film-caplets / 5 Хидрокситриптофан 100 мг 60 филм-каплети

56970P
Наличен
17,94 лв. 21,10 лв. -15%
Остават

Приемът на 5-хидрокситриптофан осигурява естествена подкрепа за емоционален баланс, а таблетките имат ентерично покритие за намаляване на стомашния дискомфорт и оптимизиране на абсорбцията. Аминокиселините на Natural factors са продуктите с най-високо качество на пазара. Препоръчват се от д-р Мъри, един от водещите експерти по природна медицина в света.

 

5 Hydroxytryptophan 100 mg 60 film-caplets

5 Хидрокситриптофан 100

мг 60 филм-каплети

Хранителна добавка, 60 филмирани каплети

 

Съдържание:                                             (в 1

каплета)              дн.доза

5-HTP (L-5-Хидрокситриптофан) (от семена от Griffonia simplicifolia)        100 mg                    400 mg  

Други съставки

: Дихидрат на дикалциев фосфат E341(ii), микрокристална целулоза E460(i), пречистена вода, външно филмиращо покритие (етил целулоза Е462, средноверижни триглицериди, олеинова киселина, въглехидратна смола [целулоза Е460], глицерол Е422, натриев алгинат Е401, стеаринова киселина Е 570), растителен магнезиев стеарат Е572 (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте/скорбяла, пшеница, глутен или мая.

Приложение

: Допринася за нормалната функция на нервната система и съня, облекчава симптомите на фибромиалгия.

Забележка:

Само за възрастни. Не използвайте, ако страдате от склеродермия. Да се прилага с повишено внимание, ако Ви предстои работа с машини, шофиране на моторни превозни средства или извършване на дейност, изискваща висока концентрация. Консултирайте се с лекар, ако сте бременни или кърмещи, както и ако приемате карбидопа или лекарства/хранителни добавки със серотонинергично действие.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение

:

За добро настоение:

по 1 каплета 2-3 пъти дневно с храна. Използвайте минимум  1 седмица за видим положителен ефект.

За добър сън:

по 1-2 каплети с храна 30-45 минути преди лягане.

За облекчаване симптомите на Фибромиалгия:

по 1 каплета 3-4 пъти дневно с храна. Използвайте минимум  2 седмици за видим положителен ефект. За минимизиране на риск от стомашно-чревни проблеми започнете със стартова доза от 50-100mg 2-3 пъти дневно и постепенно увеличавайте дозата за период от 2 седмици. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт за употреба над 1 година.

Съхранение

: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида:

Виж опаковката.

Производител:

Natural Factors, Canada

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!