АПТАМИЛ НА 2 400 ГР

  Aptamil Na 2 адаптирано мляко 400 gr. / Аптамил НА 2 адаптирано мляко 400 гр

  48373
  Наличен
  23,00 лв.
  Аптамил НА 2 е хипоалергенно мляко е специално създадено да намалява риска от развитие на алергия за Вашето бебе. Вашето бебе е с висок риск от развитие на алергия, ако е налице фамилна история за алергии, особено ако някой от родителите и/или брат и сестра страдат от алергия.
   

  Aptamil  Na 2 адаптирано мляко 400 gr.

  Аптамил НА 2 адаптирано мляко 400 гр

  Аптамил НА 2 с нашата уникална смес от scGOS/lcFOSАптамил НА 2 е хипоалергенно мляко е специално създадено да намалява риска от развитие на алергия за Вашето бебе. Вашето бебе е с висок риск от развитие на алергия, ако е налице фамилна история за алергии, особено ако някой от родителите и/или брат и сестра страдат от алергия.Aptamil HA 2  Хипоалергенно мляко е преходно мляко за кърмачета, което задоволява специфичните хранителни потребности на Вашето бебе след 6-ия месец като част от прогресивно увеличаващото се разнообразие на храните в тази възраст. То съдържа необходимите хранителни вещества за осигуряване на здравословен растеж и развитие на Вашето бебе.АПТАМИЛ НА 2 Хипоалергенно мляко не може да се използва като заместител на майчината кърма през първите 6 месеца от живота на кърмачето.Опаковка : 400 грПроизводител: MILUPA
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!