АПТАМИЛ НА 1 400 ГР

  Aptamil NА 1 адаптирано мляко 400 gr. / Аптамил НА 1 адаптирано мляко 400 гр

  44134
  Наличен
  23,05 лв.
  Аптамил НА 1 хипоалергенно мляко е специално създадено да намалява риска от развитие на алергия за Вашето бебе. Вашето бебе е с висок риск от развитие на алергия ако е налице фамилна история за алергии, особено ако някой от родителите и/или брат и сестра страдат от алергия.
   

  Aptamil  NА 1 адаптирано мляко 400 gr. / Аптамил НА 1 адаптирано мляко 400 гр

  Аптамил НА 1 – хипоалергенно  мляко за кърмачета за намаляване риска от развитие на алергияАптамил НА 1 хипоалергенно мляко е специално създадено да намалява риска от развитие на алергия за Вашето бебе. Вашето бебе е с висок риск от развитие на алергия ако е налице фамилна история за алергии, особено ако някой от родителите и/или брат и сестра страдат от алергия.Aptamil HA 1 хипоалергенно мляко съдържа всички необходими хранителни вещества за осигуряване на здравословен растеж и развитие на Вашето бебе. Aptamil HA 1 хипоалергенно мляко съдържа патентована клинично доказана смес от GOS (галакто-олигозахариди) и FOS (фрукто-олигозахариди).ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: Майчината кърма е идеалната храна за Вашето бебе.Aptamil НА 1 хипоалергенно мляко трябва да се използва само след препоръка на лекар или друг здравен специалист в областта на грижите за майката и детето. Храненето с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му. Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне. Не оставяйте Вашето бебе само по време на хранене. Неправилното използване или приготвяне може да увреди здравето на Вашето бебе. След 6-месечна възраст на бебето по препоръка на Вашия лекар или друг здравен специалист постепенно въведете подходящи за захранване храни.Опаковка: 400 грПроизводител: MILUPA
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!