АПТАМИЛ БЕЗ ЛАКТОЗА 400 ГР

  Aptamil without lactose аdapted milk 400 gr. / Аптамил без лактоза адаптирано мляко 400 гр

  37818
  Наличен
  19,60 лв.
  Аптамил без лактоза а е специално мляко за кърмачета и деца с непоносимост към лактоза и диария. Подходящо е от деня на раждане или в случаите, когато кърменето е преустановено.
   

  Aptamil without lactose аdapted milk  400 gr. / Аптамил без лактоза адаптирано мляко 400 гр

   Aptamil LF – безлактозно мляко за кърмачета с непоносимост към лактоза и диарияАптамил без лактоза а е специално мляко за кърмачета и деца с непоносимост към лактоза и диария. Подходящо е от деня на раждане или в случаите, когато кърменето е преустановено.Стандартните млека за кърмачета съдържат лактоза – млечна захар, която е натурална съставка на кърмата. Когато детето има прояви на непоносимост към лактозата, тя се отстранява от мля-кото и се заменя с малтодекстрин.APTAMIL Lactose Free  съдържа всички хранителни вещества, необходими за здравословен растеж и развитие на Вашето бебе. Лактозният интолеранс често е в резултат на диария и приемът на безлактозно мляко за кърмачета осигурява бързото им възстановяване.  Важно: Най-добрата храна за кърмачето е майчиното мляко!APTAMIL Lactose Free  e мляко за специални медицински цели и се прилага само по лекарско предписание!Опаковка: 400 грПроизводител: MILUPA
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!