СЕТ ЗА ИНХАЛАТОРИ PIC AIR PROJET

  Pic Air Projet Set for inhalers / Пик Айр Прожект Сет за инхалатори

  58948
  Наличен
  15,00 лв.
  СЕТ ЗА ИНХАЛАТОРИ PIC AIR PROJETСпециално оформената Сайдстрийм небулизаторна чашка разпръсква същото количество лекарство, както и обикновена небулизаторна чашка за два пъти по-малко време, гарантирайки, че в респираторния тракт успешно ще достигнат 30% повече от впръсканите с лекарството частици.
   

  Pic Air Projet Set for inhalers

  Пик Айр Прожект Сет за инхалатори

  Преди да използвате комплекта, прочетете много внимателно тези инструкции и ги запазете за по-нататъшна справка: свържете аксесоара, който искате да използвате към маркуча.Подходящ както за деца, така и за възрастни.Специално оформената Сайдстрийм небулизаторна чашка разпръсква същото количество лекарство, както и обикновена небулизаторна чашка за два пъти по-малко време, гарантирайки, че в респираторния тракт успешно ще достигнат 30% повече от впръсканите с лекарството частици.Преди да използвате сета за инхалатори, прочетете много внимателно инструкцията за употреба. Запазете я на сигурно място - в бъдеще може да ви се наложи да я прочетете отново.Завъртете горната част на небулизаторната чашка в посока, обратна на часовниковата стрелка, за да я развиете. Поставете лекарството в белия контейнер. Затворете капака на небулизаторната чашка като завъртите по посока на часовниковата стрелка. Свържете тръбичката на пулверизатора към въздушния компресор. Свържете приставката, която желаете да използвате към небулизаторната чашка и проведете лечението. Когато въздушният поток стане непостоянен, спрете лечението за няколко минути и свържете медицинския капкомер към чашката. Подновете отново и завършете лечението. Разглобете 3-те части на небулизаторната чашка и ги потопете във вряща вода за 5 минути. Изплакнете приставките с хладка вода. Дезинфекцирайте частите, които са били в контакт с пациента със спирт.Сетът за инхалация включва:инхалаторна маска 2 в 1 за деца и възрастни: 1 бр.небулизаторна чашка: 1 бр.мундщук: 1 бр.накрайник за нос: 1 бр.въздуховод: 1 бр.ВНИМАНИЕ:За по-правилно и ефективно лечение на възрастни, маската трябва да покрива само устата. При деца обърнете маската обратно, така че да покрива едновременно носа и устата. Накрайникът насочва потока направо към устата, което гарантира по-голяма ефективност на лечението. Свържете маркуча към небулайзера. Включете уреда и започнете инхалация. Когато потокът стане непостоянен, прекъснете лечението за няколко секунди, за да позволите на кондензираните капки от разтвора да попаднат в областта на разпръскване, след което продължете процедурата. След всяка употреба, изплакнете маркуча и дезинфекцирайте аксесоарите с помощта на денатуриран спирт.Комплектът е съвместим с PiC ултразвукови инхалатори.Изхвърлянето на уреда и неговите части трябва да бъде в съответствие с местните разпоредби.Производител: Artsana S.p.A., Италия. 
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!