АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ СЕНДО АДВАНС 3 ЕЛЕКТРОНЕН

  Sendo Advance 3 blood pressure monitor electronic / Сендо Адванс 3 апарат за кръвно налягане електронен

  44465
  Наличен
  139,00 лв.
  Сендо Адванс 3 Апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса: Този продукт на японския производител Сендо е иновативен апарат предназначен за удобно и бързо измерване на кръвното налягане в домашни условия. Разработен с функция HIRA, която отговаря за отчитане и категоризация на отклонения в сърдечния ритъм. Той осигурява надежност и спокойствие.
   

  Sendo Advance 3 blood pressure monitor electronic

  Сендо Адванс 3 апарат за кръвно налягане електронен

  Апарат за кръвно налягане СЕНДО АДВАНС 3 е най-новият модел на флагманa на серията електронни апарати за кръвно налягане SENDO. Създаден за мерене при бицепса, SENDO ADVANCE 3 се изработва в съответствие с най-високите производствени стандарти, за да предложи дългосрочно наблюдение на сърдечносъдовата система. Най-важните характеристики на SENDO ADVANCE 3 са:
  • нова функция HIRA за отчитане и категоризация на отклонения в сърдечния ритъм
  • хипоалергенен маншет
  • индикатор за грешка при неправилно поставяне на маншета
  • удобна кутия за пренос и по-добра защита
  Проектирането на толкова модерен апарат за кръвно налягане като SENDO ADVANCE 3 би било невъзможно без японските традиции в производството на електронни апарати за кръвно.Нашите японски инженери са истински пионери в електронното измерване на кръвно налягане, които вече почти 40 години разработват и подобряват технологията. Плод на техният труд е и SENDO ADVANCE 3, апаратът, който промени представите за мерене на кръвно налягане в домашни условия със своите изключителна точност, дългосрочна надеждност и лесна употреба само с един бутон.Технологията зад функцията HIRA отчита и анализира наличието на аритмичен сърдечен ритъм. Веднъж засечен, всеки аритмичен пулс се запаметява от апарата. В момента, в който в паметта се натрупат седем записа, HIRA ще анализира всеки следващ отчетен аритмичен пулс, ще определи степента му на аритмичност спрямо скала от четири предварително зададени нива и ще подаде съответно съобщение към екрана на апарата.HIRA технология показва 4 нива на риск, в зависимост от честотата:
  • Ниво 0: Няма индикация
  • Ниво 1: Ниско – Аритмичен пулс се появява рядко. Проверявайте редовно.
  • Ниво2: Високо – Бъдете предпазливи. Моля консултирайте се с лекар.
  • Ниво 3: Опасно – Незабавно посетете лекар
  Най-важните фактори за точно измерване са запазването на покой и правилното поставяне и затягане на маншета. И двете вече са по-лесно постижими благодарение на последните нововъведения от инженерите на SENDO ADVANCE 3: индикатор за грешка при неправилно поставен маншет и индикатор за грешка при движение.Производител: SENDO
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!