PIC АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ EASY RAPID

  Пик автоматичен апарат за кръвно налягане / Pic automatic blood pressure monitor easy rapid

  53724
  Наличен
  85,00 лв.
  Напълно автоматичен апарат за кръвно налягане easy rapid. Проектиран и произведен в съответствие с най-съвременните технологии.
   

  Пик автоматичен апарат за кръвно налягане

  Pic automatic blood pressure monitor easy rapid

  Напълно автоматичен апарат за кръвно налягане easy rapid Проектиран и произведен в съответствие с най-съвременните технологии. Технологията Rapid-Tech Comfort Experience е най-съвременната технология, избрана от PIC, за апаратите за измерване на кръвно налягане от линията Rapid. Позволява бързо и следователно по-удобно отчитане, тъй като измерването се извършва още по време на напомпването на маншона. PIC еasy rapid е клинично тестван в съответствие с изискванията на протокол ESH (Европейско дружество по хипертония), което е гаранция за неговата точност и прецизност. 

  DLS означава дизайнерски езикови решения, философията се развива в разработването на продуктите на Pic, отговарящи на специфичните нужди на хората и вдъхновени от природни форми.

  Направихме много подобрения на нашите продукти и можете да ги видите и усетите сами. Те включват заоблени форми, преобладаващото използване на бели, дръжки, преработени за интуитивен комфорт, ясно видими дисплеи, по-малки бутони за бързина и лекота на употреба, както и ясни, успокояващи очертания. 

  • Технолоя Rapid Tech
  • Голям дисплей
  • 5 години гаранция
  Производител: Artsana S.p.A., Италия.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!