Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Microlife Electronic thermometer МТ 50 / Микролайф Електронен термометър МТ 50

Изчерпана наличност
Уведоми ме при наличие

Време на измерване: 60 сек.

Без живачен

Без метален накрайник – антиалергичен

Артикулен номер: 39675
Тегло: 0.030
Производител: Microlife
Марка: Microlife

Микролайф Електронен термометър МТ 50

 • Без живачен
 • Без метален накрайник – антиалергичен
 • Памет
 • Водоустойчив
 • Автоматично изключване
 • Автоматично самотестуване
 • Индикация за изтощаване на батерията

Начин на употреба:

Изберете предпочитания от Вас метод за измерване. Когато измервате температурата, текущата температура непрекъснато е изведена на дисплея и символа "С" мига. Ако "С" вече не мига, това означава, че измереното увеличение на температурата е по-малко от 0,1°С за 16 секунди и че вече може да бъде разчетена измерената от термометъра стойност. За да удължите живота на батерията, изключете термометъра чрез кратко натискане на бутона за изкл/вкл. В противен случай, термометъра автоматично ще се изключи след 10 мин.

СЪХРАНЕНИЕ НА ИЗМЕРЕНИТЕ СТОЙНОСТИ:

Ако бутонът вкл/изкл. се задържи натиснат за повече от 3 секунди при включването  на термометъра, максималната температура, която автоматично се запаметява по време на предишното измерване, се извежда на дисплея. В същото време "М" за памет се появява в полето на дисплея. 2 секунди след освобождаване на бутона, температурната стойност изчезва и термометърът е готов за измерване.

Начин на измерване:

В устата /орално/ -  Поставете термометъра в една от двете торбички под езика, вляво или вдясно от основата на езика. Измервателният сензор трябва да е в добър контакт с тъканта. Затворете устата и дишайте равномерно през носа, за да предотвратите повлияване на измерването от вдишвания/издишвания въздух. Приблизително време за измерване - 1 минута. В ануса /ректално/ - това е най-точния метод за измерване и е особено подходящ за бебета и за малки деца. Внимателно поставете измервателния сензор на термометъра на 2 до 3 см навътре в аналния отвор. Приблизително време за измерване - 1 минута. Под мишницата /аксиларно/ - За да получите по-надеждни резултати, препоръчваме температурата да се измерва орално или ректално. Приблизително време за измерване -  5-10 минути.

Производител:Microlife

Отзиви

 • Bo
  15и Януари, 2018

  Удобен и много точен.

 • Petya Angelova
  14и Януари, 2018

  Страхотен термометър! Дъщеря ми го харесва заради формата и цвета и й меря безпроблемно температурата. Точен е и мога да разчитам на него!

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат