Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Microlife Automatic blood pressure monitor BP A2 Standard / Микролайф Автоматичен апарат за кръвно налягане ВР А2 Стандарт

В наличност

Автоматичният апарат за кръвно налягане Microlife ВР А2 Standard е малък, лек и функционален, лесен за употреба по всяко време и на всяко място! Апаратът предупреждава за наличие на аритмия по време на измерване, благодарение на включената PAD технология за точно измерване.

Автоматичният апарат за кръвно налягане Microlife ВР А2 Standard е малък, лек и функционален, лесен за употреба по всяко време и на всяко място! Апаратът предупреждава за наличие на аритмия по време на измерване, благодарение на включената PAD технология за точно измерване. С памет от 30 измервания, дата, час и индикатор за изтощени батерии. Продуктът притежава най-висок клас на точност А/А, присъден от Британско общество по хипертония. С маншет, размер 22-32 см и гаранция 5 години.

PAD технологията позволява да се засича аритмия по време на измерване на кръвно. Ако след измерване се появи символ кардиограма, то е била отчетена аритмия. Колкото по-рано бъде обърнато внимание на наличието на аритмия, толкова по-малки биха били усложненията от нея. Малък, лек и фунционален апарат за лесна употреба по всяко време и на всяко място!

Производител: Microlife

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат