Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Galenic Aqua Infini Emulsion 50ml / Галеник Аква Инфини Емулсия 50мл

В наличност
(0 клиентски отзива)
60.80 лв. 76.00 лв.

Aqua Infini Освежаваща емулсия Една кремообразна емулсия за интензивна хидратация, която дарява кожата с копринена мекота и сияен тен. Тя е много по-лека от Освежаващия крем.

Артикулен номер: 49421P
Марка: GALENIC - Aqua Infini

Главният активен агент Розата на Ерихон : В Мексиканската пустиня на Чихуахуа, Розата на Ерихон никога не умира. Тя се изпълва с утринната роса, за да оцелее при екстремните температури в пустинята. Това растение на прераждането притежава изключителната способност да консервира уловената влага от заобикалящата външна среда в сърцето на клетките си, благодарение на порести протеини.

Комплиментни активни съставки Хиалуронова киселина и желиращи полимери за хидратация и съхранение на водата в кожата

- Хидратиращ растителен глицерин

- Матиращи себо-абсорбиращи пудри Формулата

За да бъде съхранен чистия потенциал на ефикасност на Розата на Ерихон, Майсторът-моделиер на формули Galénic изобрети една специализирана безпрецедентна структура, която улавя вода в 3 Молекулярна Решетка ТМ. Композирана от специална мрежа от 3 решетки, тя бързо транспортира Розата на Ерихон до сърцето на клетките.

Ефирна емулсия на водна основа, с флорални нотки на лотос и божур над воал от мускус и кехлибар. Нанасяйте сутрин на лицето, шията и деколтето.

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

ГАЛЕНИК АКВА ИНФИНИ КРЕМ 50 МЛ - 20%
ГАЛЕНИК АКВА ИНФИНИ СЕРУМ 30 МЛ - 20%
ГАЛЕНИК ОФИСЕ НОЩЕН КРЕМ 50 МЛ - 20%

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат