Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Scholl Silicone cushions for stairs 2 br / Шол Силиконови възглавнички за стъпала 2 бр

В наличност

Прозрачните възглавнички за пети осигуряват невидима защита и омекотяване на нежните зони на петите. Прозрачни, ултра тънки и дискретни. Изработени от специална материя, която предотвратява плъзгането на краката в обувките. За многократна употреба. Не се повреждат при миене.

Артикулен номер: 23936
Марка: Scholl

Scholl Silicone cushions for stairs 2 br

Шол Силиконови възглавнички за стъпала 2 бр

Омекотете петите си! Идеални за всякакви обувки. Прозрачните възглавнички за пети осигуряват невидима защита и омекотяване на нежните зони на петите. Прозрачни, ултра тънки и дискретни. Изработени от специална материя, която предотвратява плъзгането на краката в обувките. За многократна употреба. Не се повреждат при миене. Инструкции за употреба: Отстранете предпазния целофан от възглавничката. ПОставете я в областта на петите, така че по-големият заоблен край да се опира към задната част на обувката. Лепкавата страна трябва да е обърната надолу. Всяка опаковка съдържа 1 чифт възглавнички за пети. Внимание: Прекратете употребата в случай на неблагоприятна реакция. Пазете далече от деца. Производител: Scholl, Германия.  

Отзиви

  • Мария
    27и Януари, 2018

    Удобни са и няма подбиване на петите и болка. Много добре омекотяват. Бях скептична като видях за първи път колко са тънки и сложих в сандали, но ефектът се усеща след като събуеш сандал на високи токчета и няма болка в петите, ако си стоял дълго време със сандали. Ползвам и за възглавничките такива и съм много доволна.

  • Tina
    11и Януари, 2018

    Много полезен продукт за дамите, които ходят на високи токчета. Кракът не се уморава толкова, а удобството е несравнимо. Откакво научих за тях, редовно си ги купувам.

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат