Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Bochko Antibacterial wet wipes 15 pcs. / Бочко Антибактериални влажни кърпички 15 бр.

Изчерпана наличност
Уведоми ме при наличие

Антибактериалните кърпички Бочко предотвратяват разпространението на инфекции, като унищожават болестотворните бактерии по кожата. Помагат на мама да поддържа необходимата хигиена на ръцете, без да има нужда от изплакване с вода.

Артикулен номер: 48274
Марка: Bochko

Bochko Antibacterial wet wipes 15 pcs.

Бочко Антибактериални влажни кърпички 15 бр.

БОЧКО Антибактериални влажни кърпички предотвратяват разпространението на инфекции, като унищожават болестотворните бактерии по кожата. Помагат на мама да поддържа необходимата хигиена на ръцете, без да има нужда от изплакване с вода.
Още един начин за поддържане на добра хигиена на ръцете е почистването с антибактериални кърпички. Удобната им джобна опаковка може да носиш навсякъде със себе си. Така всяко докосване до малкото човече ще бъде безопасно чисто.
Начин на употреба
Ръцете или кожата се обтриват с влажната кърпичка до пълно омокряне на повърхността. Време на въздействие- 5 минути. Кърпичките са предназначени за възрастни и деца над 2 години.
Производител: ЛАВЕНА

Отзиви

  • Ивелина
    26и Март, 2018

    Най-хубавите кърпички за деца и не само!!!

  • Tihomir
    24и Януари, 2018

    Най-качествените мокри кърпички за Вашето дете ! Отлично качество, с което кожата остава чиста и без бактерии! Ухаят превъзходно! Меки и наистина мокри!

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат