Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Bochko Shampoo lime and chamomile for hair and body 200 ml / Бочко Шампоан липа и лайка за коса и тяло 200 мл

В наличност

Бебешкият шампоан Бочко е с изключително деликатна към очите формула, без сълзи. Нежно измива косата и почиства кожата на бебето. Чистата формула на шампоана Бочко е без дразнещи съставки (SLES), с нежен хипоалергенен аромат и прави фина и мека пяна. Подходящ за бебето още от първия му ден.

Bochko Shampoo  lime and chamomile for hair and body 200 ml

Бочко Шампоан липа и лайка за коса и тяло 200 мл

БОЧКО Шампоан ЛИПА и ЛАЙКА е с изключително деликатна към очите формула, без сълзи. Нежно измива косата и почиства кожата на бебето. Чистата формула на шампоана Бочко е без дразнещи съставки (SLES), с нежен хипоалергенен аромат и прави фина и мека пяна. Подходящ за бебето още от първия му ден.
Къпането на бебето в първите месеци включва косата и тялото. Затова е препоръчително да използваш един продукт с комбинирани измиващи функции и нежна формула, с балансирано рН. Шампоанът за коса и тяло Бочко ще отговори на твоите високи изисквания и ще се грижи кожата и косата на бебето да бъдат чисти и защитени. И всичко това ще става без повече сълзи в банята!
Активни съставки
Екстракт от лайка. Билката лайка е една от „естествените царици в козметиката”. Действа антисептично и противовъзпалително. От нея се добива веществото алфа бизаболол, което стимулира кръвообращението, помага за по-бързото зарастване на рани и за запазване на естествения липиден баланс на кожата.
Екстракт от липа. Липовият цвят има силно успокояващ и овлажняващ ефект върху кожата. В народната медицина се препоръчва при изгаряния и кожни обриви.
Начин на употреба
Изсипете върху дланта си и разпенете с малко вода. Нанесете с внимателни движения върху косата и тялото и изплакнете.
Производител: ЛАВЕНА

Отзиви

  • Mimi
    15и Януари, 2018

    Умишлено потърсих този продукт на Бочко, за да изкажа своето удовлетворение от него. Моят син е на две години и половина и откакто се е родил, използвам шампоани на Бочко. В момента дори използваме този. Ухае на хубаво, не дразни детските очи и е на изгодна цена. Преди да се роди синът ми, купих цялата серия козметика и шампоани на Бочко. Доволна съм.

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат