Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Bochko aloe vera liquid soap 500 ml / Бочко течен сапун алое вера 500 мл

В наличност

Нежната формула на течен сапун Бочко почиства кожата и я оставя мека и защитена благодарение на вложения екстракт от Алое Вера.

Артикулен номер: 35284
Марка: Bochko

Bochko aloe vera liquid soap 500 ml / Бочко течен сапун алое вера 500 мл

Бочко Течен сапун Алое Вера за нежно измиване на ръцете, с деликатни почистващи формули и добавен глицерин. Билката Алое Вера е всепризната в грижата за чувствителната кожа и затова я избрахме за грижовния ни течен сапун.
           Действие : Нежната формула на течен сапун Бочко почиства кожата и я оставя мека и защитена благодарение на вложения екстракт от Алое Вера. С активна измиваща формула и с добавен глицерин, кожата остава чиста, мека и запазва своя воден баланс. Със специално подбран, хипоалергенен аромат и с биоразградими активни съставки, течният сапун Бочко е подходящ за често измиване на чувствителна и склонна към алергии кожа.
           Активни съставки : Екстракт от Алое Вера. Още познато като "растението на живота", Алое Вера действа бързо и ефикасно при изгаряния, предпазва кожата от инфекции и я защитава от раздразнения. Това лековито растение съдържа ценни и рядко срещани в природата елементи. Притежава антибиотични, антимикотични и противовъзпалителни свойства. Благодарение на това подпомага развитието на нови клетки, подобрява функцията на кожата и е незаменимо при заздравяването на рани.
         Начин на употреба : Разпенете леко и отмийте напълно с вода.
         Производител: ЛАВЕНА

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат