Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Biotrade Melabel Sun Protection Cream SPF50 + 50ml / Биотрейд Мелабел Слънцезащитен крем SPF50+ 50мл

Изчерпано количество
Уведоми ме при наличие

МЕЛАБЕЛ Слънцезащитен крем SPF 50+ е лек и хидратиращ крем за лице и деколте. Той осигурява много висока широкоспектърна защита от UVA / UVB лъчи.

Biotrade Melabel Sun Protection Cream SPF50 + 50ml

Биотрейд Мелабел Слънцезащитен крем SPF50+ 50мл

МЕЛАБЕЛ Слънцезащитен крем SPF 50+

е лек и хидратиращ крем за лице и деколте. Той осигурява много висока широкоспектърна защита от UVA / UVB лъчи. Предпазва кожата от стареене вследствие на UVA радиацията и изгаряне на кожата вследстие на UVB радиацията и намалява риска от предракови и ракови образувания. Осигурява мощна антиоксиданта защита с чист витамин Е, като по този начин предпазва от вредните влияния на околната среда. Melabel Sun SPF 50+ е подходящ за всички типове кожа, особено за чувствителна и светла кожа. Препоръчва се при слънчеви алергии, бременност (предпазва от появата на хиперпигментации), както и за защита от слънцето след химически пилинг и лазерни процедури. Melabel Sun SPF 50+ е в специална вакуумна опаковка, която не позволява проникване на въздух във флакона, което предпазва активните съставки от оксидация, удължавайки по този начин ефективността и годността на продукта след първоначалното отваряне.
 • За много светла и чувствителна кожа
 • При слънчеви алергии
 • След химичен или лазерен пилинг
 • За кожа склонна към лунички или други хиперпигментации
 • За предпазване от слънчеви изгаряния

Активни съставки:

 • Octyl Salycilate

  - химичен УВ филтър
 • Octyl Metohoxycinnamate

  - химичен УВ филтър
 • Butyl Metoxydibenzolmethane

  - химичен УВ филтър
 • Titanium Dioxide

  - физичен УВ филтър
 • Zinc Oxide

  - физичен УВ филтър

Начин на употреба:

Нанася се обилно количество ( 3мл - три натискания на помпата ) върху лицето и деколтето 20 минути преди първото излагане на слънчева светлина. За да поддържате високо ниво на защита, нанасяйте крема отново на всеки 3 часа, както и след плуване или изпотяване.

Внимание:

Не излагайте на слънце себе си или децата си за продължителен период от време, дори когато използвате слънцезащитни продукти. Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

Производител

:Биотрейд България

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат