Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Aroma Health Forte shampoo for sensitive scalp 130 ml. / Арома Здраве Форте шампоан за чувствителен скалп 130 мл.

В наличност

Шампоанът Здраве Форте за чувствителен скалп е специално разработен за да облекчи състоянието на раздразнение на скалпа, съпроводено със сърбеж, зачервяване и парене. Активната съставка Сепикалм С с е доказано действие за намаляване на раздразненията, като успокоява кожата на главата и неутрализира ефекта от механични и химични дразнители и УВ радиация. Комбинацията от активни съставки в шампоана допълнително регулира прекомерното образуване на себум, има хидратиращо и антиоксидантно действие.

Артикулен номер: 51258
Марка: Aroma

Aroma  Health

Forte shampoo for sensitive scalp 130 ml.

Арома Здраве Форте шампоан за чувствителен скалп 130 мл.

АРОМА ЗДРАВЕ ФОРТЕ шампоан за чувствителен скалп

е специално разработен за да облекчи състоянието на раздразнение на скалпа, съпроводено със сърбеж, зачервяване и парене. Активната съставка

Сепикалм С

с е доказано действие за намаляване на раздразненията, като успокоява кожата на главата и неутрализира ефекта от механични и химични дразнители и УВ радиация. Комбинацията от активни съставки в шампоана допълнително регулира прекомерното образуване на себум, има хидратиращо и антиоксидантно действие.

Начин на употреба

: Намокрете цялостно косата. Нанесете шампоана, втрийте добре и оставете да действа от 2 до 3 минути. Изплакнете обилно с вода. При необходимост можете да приложите повторно. Използвайте шампоана 2-3 пъти седмично в продължение на един месец. След това продължете употребата веднъж седмично.

Обем: 130 мл

Производител: АРОМА, България

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат