Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Sendo Primo Blood pressure monitor mechanical / Сендо Примо апарат за кръвно налягане механичен

В наличност

Апарат за кръвно налягане Сендо Примо е класически механичен апарат за измерване на кръвно налягане, с прикачен за помпата манометър.

Sendo Primo Blood pressure monitor mechanical

Сендо Примо  апарат за кръвно налягане  механичен

Апарат за кръвно налягане СЕНДО ПРИМО механичен е : - Апарат за самостоятелно измерване на кръвното налягане - Манометър с прикачена помпа, удобен за използване с една ръка - Прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка - Голям дисплей с големи цифри за лесно отчитане на резултата - По-ясен звук, благодарение на специална високопроводима мембрана на стетоскопа - Маншет, удобен за поставяне с една ръка - Метален корпус за най-добра защита на прецизния механизъм - Филтър срещу прах и твърди частици Произведен в Германия  

Отзиви

 • Невена
  12и Октомври, 2018

  Абсолютно точен и качествен апарат. Много съм доволна.Доверявам се на този механичен апарат,а не на електронния.Имам го от 2 години.

 • Мария
  25и Януари, 2018

  Имам го от около 5 години. Абсолютно точен апарат. Все още ми е здрав и не се е разпукал никъде, както предходни, при всекидневно мерене на кръвно. Не се налага да стоиш мирно, да не говориш, че да измери точно, както при електронните апарати. Много съм доволна. Имам и електронен, но винаги се доверявам на този. Електронните са много чувствителни и все трябва да се съобразяваш с нещо.

 • Хрисимир Христов
  11и Януари, 2018

  Качествен апарат! Не случайно повечето лекари се доверяват на Сендо!

 • rosica
  10и Януари, 2018

  Много добър апарат .

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат