Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Sendo Advance 2 Digital Blood Pressure Monitor / Апарат за кръвно налягане Сендо Адванс 2 пълен автомат

В наличност

Закупувайки апарат за измерване на кръвно налягане Sendo ADVANCE, Вие си гарантирате спокойствието, че у дома имате надеждно и изцяло автоматично устройство, на което можете да се доверите по всяко време на денонощието, подходящо за всички възрастови групи.

Сендо Адванс Дигитален Апарат за Измерване на Кръвно Налягане / Sendo Advance 2 Digital Blood Pressure Monitor

Апарат за кръвно налягане СЕНДО АДВАНС Пълен АВТОМАТ на японския прооизводител Сендо е ново поколение апарат предназначен за бързо и лесно измерване на кръвното налягане в домашни условия. Закупувайки апарат за измерване на кръвно наляганеSendo ADVANCE, Вие си гарантирате спокойствието, че у дома имате надеждно и изцяло автоматично устройство, на което можете да се доверите по всяко време на денонощието, подходящо за всички възрастови групи. Само с едно натискане на бутона отчитате моментните стойности на Вашето кръвно налягане. Стандартният маншет на Сендо Advance е за бицепс с обиколка 22-32 см. SENDO Advance автоматично запаметява последите 30 измервания. Най-старият запис е под "п01" като по-новите записи са с нарастващ номер. Символът М в горният ляв ъгъл на дисплея оказва, че в момента се изписват запаметените измервания. Апаратът за кръвно налягане Сендо Адванс се характеризира с: 1. Изключителна точност; 2. Надеждност при дългосрочна употреба; 3. Лесен за употреба - само с един бутон. Апаратът идва с 5-годишна гарaнция от производителя. В кутията са включени: апарат Sendo Advance; стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см.; батерии (4 x AA); удобна чанта за съхранение; гаранционна карта; инструкции за употреба на български; включен адаптер за зареждане. Производител: SENDO

Отзиви

 • Катя Симеонова
  13и Февруари, 2019

  Необходимост за всеки дом!

 • Петя
  29и Октомври, 2018

  Точен и лесен за използване! А кабелът за включване към електричеството го прави още по-удобен и функционален!

 • djarakova
  11и Октомври, 2018

  Удобен и лесен за ползване! И точен!

 • Антоанета Стоева
  10и Януари, 2018

  Използваме отдавна този апарат, изключителна точност, удобен. Има и кабел за включване към електричеството, което го прави още по-удобен.

 • Ива Пендова
  9и Януари, 2018

  Бързо, точно и лесно!!! Много добър апарат за кръвно налягане и пулс. Може и малко дете да борави с него...

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат