Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Avène Eau therm ale water 3 x 50 collector box / Aвен Tермална вода 3х50 мл колекционерска кутия

В наличност

Чиста термална вода - Опакована в стерилен блок с директна връзка с извора. Този уникален в света начин на опаковане Ви гарантира продукт с неприкосновена биологична чистота и ефективност В допълнение, спреят е покрит със защитно фолио което гарантира неговата неприкосновеност.

Avène  Eau therm ale water  3 x 50 collector box

Aвен Tермална вода 3х50 мл колекционерска кутия

КОЛЕКЦИОНЕРСКО ИЗДАНИЕ Успокояваща, антииритативна За чувствителна кожа Чиста термална вода - Опакована в стерилен блок с директна връзка с извора. Този уникален в света начин на опаковане Ви гарантира продукт с неприкосновена биологична чистота и ефективност в допълнение, спреят е покрит със защитно фолио което гарантира неговата неприкосновеност. Свойства: Термалната вода Avene има уникален и постоянен състав, на който се дължат нейните успокояващи и антииритативни свойства, доказани в многобройни научни трудове. Тествана под дерматологичен контрол, тя е предназначена като основна грижа при чувствителна, свръхчувствителна и кожа, склонна към раздразнения. Начин на употреба: Напръскайте фина струя на кожата. Оставете да действа няколко минути, след което внимателно подсушете. Внимание! Съд под налягане: може да експлодира при нагряване. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък, и други източници на запалване. Тютюнопушенето забранено. Да не се пробива и изгаря, дори след употреба. Да се съхранява на място, недостъпно за деца ,да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по-високи от 50 °C/122°F Обем: 3x50 мл Дистрибутор: "Пиер Фабр Дермо-козметик България" ЕООД  

Отзиви

  • Соня Цветанова
    1и Февруари, 2019

    Невероятен продукт в компактна форма ,удобен за носене в дамска чанта .Това е моята вода за освежаване и изчистване на кожата.

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат