Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Мултивитамините – естествена подкрепа при стрес, умора и спад в имунитета
Aug 6

Мултивитамините – естествена подкрепа при стрес, умора и спад в имунитета

6и Август, 2020

 

Мултивитамините са едни от най-ефикасните естествени средства за преодоляване на широк спектър здравословни проблеми. Приемът на мултивитамини е препоръчителен не само през зимата, когато имунната система се нуждае от по-силна подкрепа, но и през всички останали сезони от годината.

Защо мултивитамините са толкова важни за здравето?

В забързаното ежедневие рядко имаме възможността да обърнем по-сериозно внимание на менюто си. Често хапваме по нещо на крак, само колкото да задоволим глада си, без да се замисляме, че главната цел на храненето е то да предоставя всички ценни вещества, от които организмът се нуждае, за да функционира правилно. Системният недостиг на тези вещества е предпоставка за развитие на болести, нарушения в хормоналния фон, поява на умора.

Хроничният стрес пък, изчерпва хранителните запаси на организма и изтощава нервната система. Той предизвиква сериозен спад в нивата на магнезий – един от най-ценните за мозъка, сърцето и костите минерали, изчерпва от организма В-витамините, необходими за поддържане на енергията, води до дисбаланс в производството на мелатонин – хормон, отговорен за пълноценния сън.

Терапията с висококачествени мултивитамини зарежда организма с всички жизненонеобходими вещества и смекчава вредните ефекти на непълноценната диета и стреса. Много експерти са на мнение, че съвременният начин на живот изисква 4 курса с мултивитамини годишно с цел максимално укрепване на физическото и емоционалното състояние, и поддържане на отличен тонус.

Алайв – мултивитамини за цялото семейство!

Американската компания Nature’s Way – лидер в индустрията на диетични добавки и емблематичен „билков бранд“, известен с растителните си екстракти, е създател и на иновативната серия мултивитамини Алайв.

Серия Alive! Мултивитамини включва над 30 продукта за мъже, жени и деца, които укрепват имунната система, осигуряват защита срещу вируси и бактерии и увеличават енергията в периоди на емоционален или физически стрес.

Продуктите от серия Алайв се отличават с уникални допълнения в състава си – някои от тях са обогатени с плодови и зеленчукови екстракти, други – съдържат високо бионалични минерали от водорасли, трети са източник на мощни, енергизиращи антиоксиданти.

Alive! Women's Multi / Алайв! Мултивитамини за жени (30 таблетки), Alive! Men's Multi / Алайв! Мултивитамини за мъже (30 таблетки) и Alive! Children's Chewable Multi-Vitamin / Алайв! Мултивитамини за деца (120 дъвчащи таблетки) покриват нуждите на цялото семейство. Те осигуряват оптимална подкрепа за здравето при отслабен имунитет, психическо изтощение или физическа умора.

Мултивитамините за жени и мъже съдържат всички необходими компоненти, включително богат набор В-витамини, витамини А, С, D, Е и други в количества, подходящи за съответния пол.

Всички минерали в продукта са във форми, които се усвояват максимално от организма. И двата продукта съдържат калций и магнезий като Aquamin® - калцифицирани минерали, извлечени от Червени водорасли (Lithothamnion sp.), които се отличават с висока бионаличност и максимално въздействие върху здравето на костите и зъбите.

Alive! Children's Chewable Multi-Vitamin – мултивитамините за деца се предлагат под формата на вкусни дъвчащи таблетки, подсладени изцяло натурално – с organic тапиока и сок от тръстика.

Дъвчащите мултивитамини са подходящи за деца над 2-годишна възраст. Те са с гарантирано безопасен състав и са източник на витамини и минерали от най-висок клас, нужни за здравословното развитие на детския организъм. Обогатени са с Orchard Fruits™ & Garden Veggies™ - патентована смес екстракти от плодове и зеленчуци, както и с цитрусов биофлавоноиден комплекс от лимон, портокал, грейпфрут, лайм и мандарина.

Алайв мултивитамини НЕ съдържат изкуствени аромати, консерванти, млечни продукти, глутен, сол, захар, соя, пшеница, дрожди и други вредни съставки. Произведени са съобразно стриктните стандарти за добра производствена практика (GMP).

Само 1 таблетка Алайв дневно осигурява всичко необходимо, за да подсилите имунната си система и да се чувствате тонизирани и изпълнени с енергия!

Доверете са на опита и гарантираното качество, изберете най-доброто за себе си и хората, които обичате с Алайв мултивитамини!

0 коментара

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар
Име *
Email *

Коментари

chat icon

Чат